Naamlooz Arnhem/Nijmegen anders dan anders

Vrijdag 27 maart a.s. is het weer tijd voor Naamlooz Arnhem/Nijmegen. Ivm 8 uur overwerken voor het goede doel‘ van Nieuwe Garde dit keer een beetje anders dan anders.

Locatie
Allereerst: we zitten NIET in Dudok a.s. vrijdag, maar op de Sweerts de Landasstraat 65, in het kantoor van Marketingfacts/Arnhem Direct en het Digitaal Communicatie Lab. Het kantoor ligt op nog geen 5 minuten loopafstand van het station (uitgang Sonsbeekzijde). Als je met de auto komt: alle parkeerplaatsen in de buurt zijn voor vergunninghouders. Je mag hier parkeren, maar dan moet je wel een blauwe parkeerschijf achter je voorruit leggen.

Drankjes
Vwb de drankjes/eten gaat het ook iets anders dan normaal. Er staat bier, wijn & fris klaar en we verzoeken jullie om een minimale bijdrage van 10 euro in de pot. (Ga je helemaal los qua drank, is het wel net zo aardig om je bijdrage daar op aan te passen natuurlijk). Je kunt bij ons geen borrelhappen bestellen, maar we zouden het heel lief & aardig vinden als jullie zelf wat te knabbelen en te knagen willen meenemen, en als je dan nog wat extra’s meeneemt voor de overwerkers, vinden we dat extra lief & aardig.

Eten
Voor de borrelaars die graag met elkaar een hapje willen eten: je kan ter plekke met elkaar afspreken om dat in een eetgelegenheid in de buurt te doen. Voor de overwerkende creatieven wordt voor eten gezorgd, maar aangezien we dit zelf bekostigen, kunnen we dit niet ook voor de borrelaars realiseren. (Extra giften in de pot zijn daarom ook van harte welkom. De opbrengst van de pot wordt gebruikt om de kosten te dekken van het eten voor de overwerkende creatieven :o) ).

Praktisch
Vanaf 17.00 uur staat de deur spreekwoordelijk voor jullie open. Vanaf dat moment stromen ook de 30 overwerkende creatieven & mentoren binnen en nog een aantal vertegenwoordigers van de goede doelen. Vanaf ca. 18.00 uur gaan deze mensen eten en worden ze gebriefd, rond 19.00 uur beginnen ze met overwerken. Het souterrain is vanaf dat moment de relax-lounge, waar je rustig nog met elkaar kunt kletsen.

Mocht je na bovenstaande denken: maar ik wil eigenlijk ook wel mee overwerken! We hebben nog een paar plekjes (en wat reserve is fijn voor het geval er mensen last minute niet kunnen). Meld je dan aan via achtuuroverwerken.nl.

Aanmelden
Normaal gesproken hoef je je niet aan te melden voor Naamlooz, maar omdat we dit keer zelf de voorraad drinken in moeten kopen, is het voor ons fijn als we een indicatie hebben van het aantal borrelaars dat we kunnen verwachten. Wil je vrijdag komen borrelen, stuur dan even een mail naar
Gerjanne met in het onderwerp Naamlooz? Ja!

In april (vrijdag de 24e) zitten we gewoon weer ouderwets bij Dudok.