Naamlooz community: online verlengstuk van de borrel

Al sinds jaar en dag is er een online verlengstuk van de borrels op NING. Je moet wel bij een borrel zijn geweest om op de online community te komen, want Naamlooz draait vooral om fysieke ontmoeting.  Aangezien NING de gratis versie gaat uitfaseren gaan we migreren naar Grou.ps.
http://grou.ps/naamlooz
Het is heel fijn dat NING dit deed want ik had eindelijk een reden om andere netwerk platforms weer eens onder de loep te nemen. Na een vraag op mijn blog en wat onderzoek kwam Grou.ps als beste alternatief uit de bus. Het ziet er grotendeels hetzelfde uit als Ning.
Het importeren heeft bijna helemaal goed gewerkt. Sommige leden zijn alleen helaas niet meegekomen. Heb je geen mailtje ontvangen, meld je dan even handmatig aan via bovenstaande link (als je dat wilt tenminste).

Ik laat de NING nog heel even staan, maar we keuren geen nieuwe aanmeldingen goed. Plaats ook geen nieuwe content meer hier. Controleer je profiel op http://grou.ps/naamlooz en kijk even of alle belangrijke dingen die je geplaatst hebt meegekomen zijn.

Zie jullie graag daar!!!!!!!

Liefs, Sanne

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Naamlooz community: online verlengstuk van de borrel”

  1. He Sanne, wat heb je dat weer fantastisch geregeld!

    Ik heb alleen wel een probleempje met inloggen (geen mail ontvangen en password reminder mails ontvang ik ook niet en staan ook niet in de spam folder). Ik heb dit via de grou.ps site gerapporteerd, maar krijg de indruk dat zo’n mail naar de ‘admin’ van de Naamlooz grou.ps gestuurd wordt en niet naar de Grou.ps mensen zelf.

    Ik ben nog op de fora aan het zoeken of ik een oplossing kan vinden. Zijn er meer mensen met dit probleem ?

  2. Shoot. Begint het toch nog op werk te lijken. Meer mensen hebben dat probleem van dubbele accounts en niet herkende mailadressen. Mail naar support komt inderdaad bij mij terecht, terwijl ik er ook geen verstand van heb… ik moet dit even laten rusten, heb er geen tijd voor. Maar reacties van anderen graag hier.

Comments are closed.