Naamlooz Groningen – 20 september (after NNF en misschien de laatste in 050, ben erbij!)

Beste Naamlozen!

Allereerst excuus voor de late uitnodiging. Dat gebeurt wel eens vaker (al weet iedereen natuurlijk dat het altijd de derde vrijdag van de maand is). Maar misschien is het ook wel illustratief voor wat volgt in deze relatief lange uitnodiging.

Naamlooz gaat over infominderen en organizonderen. Het is dienstbaar aan een behoefte en is geen doel op zich.

Plekken om te borrelen en mensen te ontmoeten zijn als het leven zelf, ze groeien, ontwikkelen, krimpen of krijgen een hogere dichtheid (mooi woord hè, tegenover krimpen). Naamlooz heeft ook zo’n dynamiek.
In Groningen lijkt het vuur er een beetje uit te zijn en dat is helemaal niet erg. Er zijn ondertussen nieuwe plekken en netwerken ontstaan, mensen vinden elkaar op andere manieren. Hierdoor is er misschien minder relevantie voor Naamlooz in Groningen. Alleen vragen wij (David en Chiel, maar ook alle landelijke organiszonderers) ons af hoe jullie daarover denken. Of we de stekker eruit moeten trekken?

Traditioneel is het na het NNF (Natural Networking Festival) altijd druk op Naamlooz. Zo ook morgen!

Volgende week gaan we bovendien een knoop doorhakken over het voorbestaan van Naamlooz Groningen. Dus als je mee wilt praten, ideeën hebt of het stokje over wilt nemen, laat je dan morgen zien in Pacific of neem voor volgende week woensdag contact met ons op!

Het recept:
Plaats: Pacific, Oosterstraat 65 (Klik hier voor een kaartje)
Datum: vrijdag 20 september
Tijd: vanaf 19:00 uur (de nieuwe tijd)
Op fb: link

Tot morgen!
Warme groet,
David en Chiel