Naamlooz Groningen; 21 maart

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Naamlooz. Na onze zomerse editie aan het water gaan we terug naar de Pacific. Vanaf 17:00 uur is iedereen van harte welkom! In de zomer kan het gebeuren dat het op Naamlooz iets minder druk is. Vakantie en andere activiteiten maken de zomerse edities rustiger maar bieden wel … Continue reading “Naamlooz Groningen; 21 maart”

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Naamlooz. Na onze zomerse editie aan het water gaan we terug naar de Pacific. Vanaf 17:00 uur is iedereen van harte welkom!

In de zomer kan het gebeuren dat het op Naamlooz iets minder druk is. Vakantie en andere activiteiten maken de zomerse edities rustiger maar bieden wel tijd en ruimte voor meer verdieping en langere gesprekken.

In het kader van ‘andere activiteiten’ twee uitnodigingen:

In het weekend van de aankomende naamlooz (18, 19 en 20 juli) organiseren een aantal vrienden van mij, naamlozen, en ikzelf het Willekleurig festival. Op verzoek van verschillende naamlozen die opmerkten dat dit festival en Naamlooz samenlopen hier dus een uitnodiging voor beide!

En een uitnodiging voor het NNF2008 (Natural Networking Festival) waar vele van ons elkaar hebben ontmoet. Dit jaar komen we 4 t/m 7 september weer bij elkaar voor een prachtig weekend in het bos! Een aan te raden weekend voor iedereen, vraag er maar eens iemand naar op naamlooz:) Dus zet deze datum in je agenda en hou www.naturalnetworkingfestival.com in de gaten voor meer informatie.

Hieronder het naamlooz recept:

Plaats:  Pacific, Oosterstraat 65 (Klik hier voor een kaartje.)
Datum: 18 juli
Tijd: vanaf 17:00 uur

Warme groet,
Chiel

Routeplanner
Klik hier voor de routeplanner.

Parkeren
Parkeren kan tegenover het politiebureau aan de Rademarkt. Klik hier voor de website. Verlaat de parkeergarage waar je hem binnenreed, ga linksaf. Ga rechtdoor en je loopt zo de Oosterstraat in, de Pacific zit aan je linkerhand.