Naamlooz Groningen; vrijdag 19 oktobert

Naamlooz in het hoge noorden is een groot succes!! Ik denk dat ik kan stellen dat elke naamooz een eigen karakter heeft, waarbij een bezoek aan allen eigenlijk tot de optimale middenweg leidt. Reden te meer om te naamlooz-hoppen en eens een uitstapje vanuit Arnhem, A’dam of Utrecht te maken naar Groningen:) Naamlooz Groningen vindt … Continue reading “Naamlooz Groningen; vrijdag 19 oktobert”

Naamlooz in het hoge noorden is een groot succes!! Ik denk dat ik kan stellen dat elke naamooz een eigen karakter heeft, waarbij een bezoek aan allen eigenlijk tot de optimale middenweg leidt. Reden te meer om te naamlooz-hoppen en eens een uitstapje vanuit Arnhem, A’dam of Utrecht te maken naar Groningen:)

Naamlooz Groningen vindt ook deze maand weer plaats in de Chaplin’s Pub, (Zuiderdiep 73, schuin tegenover de Pathé bioscoop, klik hier voor de route) een bruine kroeg vlak bij het station. Een fijne sfeer met een gemixt publiek van studerend, ondernemend en werkend Groningen zet hier een warme toon voor een dynamische borrel.

Rond 17:00 uur druppelt de kroeg vol met weekend-energie gevulde mensen en proosten we op een warm samenzijn!!

Dus naamlooz-hoppen en vooral ook mensen meenemen.

Warme groet, Chiel
chiel@elvenstone.com (ook als je op de maillijst wilt)