Naamlooz Hyves

Heb ik net succesvol online ‘suicice’ gepleegd (al mijn online netwerprofielen gekilld), begint Erno een Hyves voor Naamlooz. Dus maar weer even een profieletje aangemaakt want dan heeft zo’n netwerk ineens toch toegevoegde waarde. Naamlozen kunnen er dus een profiel van zichzelf maken, en op de Hyve van Naamlooz berichten en oproepen achterlaten. Er staat … Continue reading “Naamlooz Hyves”

Heb ik net succesvol online ‘suicice’ gepleegd (al mijn online netwerprofielen gekilld), begint Erno een Hyves voor Naamlooz. Dus maar weer even een profieletje aangemaakt want dan heeft zo’n netwerk ineens toch toegevoegde waarde. Naamlozen kunnen er dus een profiel van zichzelf maken, en op de Hyve van Naamlooz berichten en oproepen achterlaten. Er staat een agenda van de Naamlooz borrels op en daar kan je dan weer aangeven of je van plan bent om te komen of niet. Dat is niet NODIG maar misschien wel LEUK.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

3 thoughts on “Naamlooz Hyves”

  1. Hihi, ja ik zit wel te grommen maar ik vind het geweldig wat jij doet met al die energie en positiviteit. Enthousiasmeer ze!

Comments are closed.