Naamlooz offline!

Deze website (weblog) gaat in januari verdwijnen. Waarom? Naamlooz is: een ‘real life’ borrel met leuke mensen waar het draait om écht contact en duurzame verbindingen. De website heeft geen toegevoegde waarde meer want die heeft meer de rol van mededelingenprikbord, de interactie is minimaal, eenrichtingsverkeer en oppervlakkig. De website wekte bij mensen de indruk … Continue reading “Naamlooz offline!”

Deze website (weblog) gaat in januari verdwijnen. Waarom?
Naamlooz is: een ‘real life’ borrel met leuke
mensen waar het draait om écht contact en duurzame verbindingen. De website heeft geen toegevoegde waarde meer want die heeft meer de rol van mededelingenprikbord, de interactie is minimaal, eenrichtingsverkeer en oppervlakkig. De website wekte bij mensen de indruk dat naamlooz een Organisatie is of een Online Netwerk of zeg maar iets met structuur waar je lid van kan worden. En dat is niet zo.

Hij is destijd in het leven geroepen als platform voor naamlozen om onderling informatie uit te wisselen. Nu we een online community hebben op NING is de website niet meer nodig. De NING is meer een werkelijk online verlengstuk van de borrels. Je kan alleen lid worden als je enkele borrels hebt bezocht en het is een besloten platform.
Iedereen kan zelf berichten, vragen en adviezen plaatsen en reageren op anderen. 

Er komt wel iets voor in de plaats hoor!

Er komt een nieuwe website, een hele simpele. Daarop de ‘veelgestelde vragen‘ van hierboven en informatie over de borrels (met kalender en google map plattegrond).
Abdur-Rahman Advany heeft zich opgeworpen als vrijwilliger om een kick-ass toepassing te maken waarmee de profielen van de NING leden op de nieuwe website getoond kunnen worden. Elk NING lid bepaalt zelf welke informatie hij / zij op de website wil laten zien.
We zijn nog op zoek naar vrijwilligers voor: grafisch ontwerp en front-end / css. Daan Kortenbach maakt er dan een site van op zijn cms. Wil je je opwerpen? Mail Sanne.

Zijn wij vergeten je voor de NING uit te nodigen, dan sorry, omdat we ‘niets’ zijn hebben we ook geen ‘ledenregistratie’ hihi. Ben je een regelmatige borrelaar? Mail dan je kartrekker of een andere naamloze die jij kent dan nodigt die jou even uit. (En als je niet weet wie je kartrekker is, moet je nog even wat vaker komen borrelen ;-).

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.