Naamlooz Picknick Sonsbeekpark

Vrijdag 25 juli a.s. is het tijd voor een zomerse Arnhemse Naamlooz! Weg met de grijze druil, op naar zon & warmte! De weersvoorspellingen voor komende week zijn veelbelovend, dus we gaan voor een picknick in Sonsbeekpark.
Neem je eigen kleedje en eten & drinken mee en schuif bij ons aan op deze bijzondere datum.
Volgens de 13 manenkalender is 25 juli nl. de Dag Buiten de Tijd. Deze dag wordt al sinds 1992 over de gehele wereld gevierd en valt altijd op 25 juli. De Dag Buiten de Tijd bevindt zich tussen de
afsluiting van het voorgaande jaar (24 juli) en het begin van het nieuwe jaar (26 juli).
Het is een dag waar de verbinding wordt gelegd, waarop het oude wordt losgelaten en de
intentie voor het nieuwe jaar wordt gezet. Het is een dag van bewust-zijn. Duizenden mensen verenigen
zich via de krachten van liefde en telepathie, om de menselijke cultuur te laten opbloeien in harmonie met de aarde. Een speciale dag dus die gevierd mag worden! Je stopt even met business as usual en geeft
uitdrukking aan ‘Tijd is Kunst’.
Waar kunnen we dat beter vieren dan rondom de Lazy King, het beeld dat Alain Sechas maakte voor de beeldententoonstelling Sonsbeek 2008.
Alain Séchas heeft zich laten inspireren door Paul Lafarque, die in 1880 een ode schreef aan het zalig nietsdoen: ‘Le Droît à la Paresse’, ofwel: ‘Het recht op luiheid’. Volgens Séchas is er geen grandeur mogelijk zonder rust en ontspanning.

We zijn daar vanaf 17.00 uur te vinden.
Kom vooral langs en neem, als je wilt, mensen mee waarvan je nu al weet: die moeten erbij zijn!

Tot vrijdag!
Gerjanne Tiemens & Nils Roemen
http://www.okzo.nl
http://www.b-come.nl