Natural Networking Festival 2007

Op 6, 7, 8 en 9 september vindt voor de vierde keer het Natural Networking Festival in de bossen van Drenthe plaats. (vol=vol)Het aantal plaatsen is beperkt tot 250 stuks. De inschrijving begint op 1 Juni. Animo is groot, dus wees scherp en noteer deze datum in je agenda. Natural Networking Festival: een gezellig feest … Continue reading “Natural Networking Festival 2007”

Bg_nb_header2

Op 6, 7, 8 en 9 september vindt voor de vierde keer het Natural Networking Festival in de bossen van Drenthe plaats.

(vol=vol)
Het aantal plaatsen is beperkt tot 250 stuks. De inschrijving begint op 1 Juni. Animo is groot, dus wees scherp en noteer deze datum in je agenda.

Natural Networking Festival: een gezellig feest in het bos, met lekker eten, goede muziek en boeiende workshops. Een “meeting of minds”, een kruisbestuiving tussen de verschillende netwerken. Netwerken die allemaal bestaan uit mensen met eigen disciplines, interesses en talenten. Door het delen van kennis en gebruik maken van elkaars talent wil het festival een impuls geven aan de dynamiek van de bezoekers.

Programma
Het programma is gevuld met interessante, leuke en leerzame dingen. Vorig jaar was bijv. het Amsterdamse bureau Clockwork aanwezig om je een kijkje te geven in de keuken van de meest actuele concepting technieken, werd er een Innovation Battle gehouden waarbij deelnemers strijdden om de meest creatieve oplossing, was er een workshop over denken in beelden, werden er underground documentaires en films vertoond, stonden er groovy dj’s in de line-up voor tijdens the afterhours en was er een goed restaurant waar je lekker kon eten bij een kampvuur…

Doe zelf mee
Het succes van het NNF is voor een groot deel te danken aan het interactieve karakter van het festival. Het is een festival door en voor bezoekers. Wil jij dit jaar dus een workshop/ lezing/ cursus/ demonstratie geven, geef jezelf dan binnenkort op via de website (deze is nu nog in ontwikkeling).

Sponsoren gezocht
Dankzij onze sponsoren van voorgaande jaren, zoals: Menzis, Auto Century, Grontmij, VVV Drenthe etc. lukt het ons om elk jaar het festival bijna kostendekkend te maken. Zonder de hulp van grote en kleine sponsoren komen we er echter niet. De sponsorende organisaties krijgen de unieke kans om een case aan de immens diverse en professionele brainpower voor te leggen.

Weet jij nog een sponsor of wil je zelf sponsoren? Laat het ons dan weten op info@naturalnetworkingfestival.com.

Sponsorideëen zijn:

  • spullen voor de catering (grootverpakkingen koffie, thee, broodjes, etc,)
  • spullen voor het kampterrein (Legertenten, een bar, glazen, etc.)
  • Spullen voor de workshops (beamers, geluidsinstallaties, etc.)
  • Financiele bijdragen zijn hartelijk welkom. Alle beetjes helpen!

Beessies_nb

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.