Natural Networking Festival 2008

Het is weer zover!

Het NNF gaat bijna van start.

Nog een paar nachtjes slapen dus voordat je je batterijtje weer kan opladen in het bos.

De inschrijving is inmiddels gestart!

Dus wees er snel bij. Ervaring leert dat het festival snel vol raakt dus als je wilt komen kun je naar de website gaan en je daar inschrijven. Op de ning van het NNF kun je de mensen ontmoeten die naar het NNF komen (en kan je dus even gluren wie er allemaal komt). Op de ning wordt ook van alles geregeld en als je wat wilt bijdragen zoals een workshop geven over iets waar je passie ligt of je spierballen laten rollen tijdens het opbouwen of afbreken kun je daar dus terecht.

Het NNF is voor en door en vooral met elkaar.

Elk jaar zijn het de mensen die het verschil maken. Door de inzet en de creativiteit van elke bezoeker die aanwezig is, is het NNF elk jaar weer een bijzonder festival.

Voor de mensen die nog niet weten wat het NNF is, een korte omschrijving;

Stel je voor, de zomer is voorbij en duurde zoals elk jaar net iets te kort. Je bent weer aan het werk gegaan, maar helemaal opgeladen ben je nog niet.

Dan kom je naar het NNF.

Je komt aan in het bos waar je een mooie verzameling mensen ontmoet die samen een sfeer neerzetten waar je spontaan blij van wordt.

Overdag zijn er workshops verdeeld in vijf categorieen; play, media, soul, brain en relax. Bij play kun je bijvoorbeeld een spelletje blind krantenmeppen spelen. Of je kunt relaxen met een workshop tai chi. Als je liever je hersenen laat kraken kun je naar brain voor een real life casus van een bedrijf of ondernemer die een uitdaging heeft. Als je liever met muziek speelt of design is er altijd wel wat te doen in de categorie media en vergeet je soul niet met bv. een workshop over levensvragen en antwoorden.

Daarnaast is er tijd en gelegenheid om je te vermaken in een bos op de manier die jou het beste ligt, spelen met een frisbee, lekker languit op het gras liggen, alleen of met anderen waarmee je heerlijke gesprekken kan voeren die niet alleen maar aan de oppervlakte blijven zweven maar nog wel eens de diepte in willen gaan.’s Avonds is er uiteraard een prachtig kampvuur waar stiekem toch de beste gesprekken plaats vinden.

Het Natural Networking Festival is een weekend waarin je mensen ontmoet in een fantastische setting en samen een aantal dagen doorbrengt die je een hoop nieuwe ervaringen oplevert en als het weer meezit ook nog een mooi nazomers tintje.

Al zin gekregen???

De inschrijving is begonnen!!!

tot snel,

rooz