Natural Networking Festival van 3 t/6 september

Op een van de mooiste plekken in het bos van Drenthe, vindt van 3 t/m 6 september het Natural Networking Festival (NNF) plaats. Editie #6 biedt wederom een variété aan workshops en activiteiten in de smaken Relax, Play, Brain, Media en Soul waar je je hart aan op kunt halen. Jong en ouder, festivalgangers van het eerste uur en nieuw aangeboorde ‘natural’ netwerkers komen begin september naar de Drenthse bossen om te inspireren, geïnspireerd te worden en tegelijkertijd een stukje van zichzelf aan het festival toe te voegen op wat voor manier dan ook.

NNF is dé plek om je zinnen te prikkelen, ideeën op te doen en mensen te ontmoeten. Tijdens de workshops kun je je verdiepen in creatieve, culturele, maatschappelijke of bedrijfskundige vraagstukken. Of misschien kom je langs om zelf een workshop geven. Een andere kijk op zaken.

Na een vakantie flaneren op de mediterrane boulevards, met sunfactor 25 binnen handbereik, zijn de meesten van ons weer teruggekeerd naar Nederland. En hoewel de zomer nog aanwezig in de atmosfeer, beginnen de dagen alweer korter te worden. Tijd om weer aan de slag te gaan! Nieuwe input? Tijdens NNF loop je een grote kans ideeën op te doen.

Wat gaan we doen?

Vorig jaar telden we zo’n 120 programma-onderdelen :-) Dus er is genoeg te doen, maar je kunt ook besluiten om je even niks van het programma aan te trekken en een duik te nemen in het nabij liggende meertje.  Geen strakke tijdschema’s en kort aangelijnde planningen dus, maar veel vrijheid om je ding te doen.Om je te helpen sneller een beeld te vormen van wat je zoals kan doen en kan verwachten hebben we 5 hoofdcategorieën bedacht.  Relax, Play, Brain, Media en Soul zijn de categorieën.

Dus…klik rond 3 september op de ‘off-knop” van je every-day-life en breng jezelf naar een prachtig Drenths bosgebied en trakteer jezelf op deze 4 dagen durende opfrisser. Geniet en ontwikkel en verrijk jezelf met natuurschoon, en een overvloed aan dingen die je aandacht verleiden… Frisse inzichten over jou toegevoegde waarde ontstaan ‘live on NNF 2009’. Hoe meer je ervoor doet, hoe guller het NNF jou en iedereen die erbij is zal belonen. Doe meer en krijg meer terug, vet logisch toch.

Delen is vermenigvuldigen

Het organiseren van het NNF is ieder jaar een avontuuur vol verassingen en fijne mensen. We zijn trots en blij te zien dat ook het 6e jaar, ons NNF geheel door vrijwillige inzet en oa Open-Source achtige hacking en backing door iedereen wordt gemaakt en gedragen. Het programma bestaat voor 100% uit en door jullie bijdrages. Wij zorgen voor de infrastructuur en basic faciliteiten, maar dat ook voor een groot deel dankzij de bijdragen van bezoekers. ( dank aan een ieder voor de backing en spierballen, spullen, kennis, en positieve feedback) Je kan meehelpen en bijdragen aan het NNF op 1001 manieren, kies uit wat je leuk vindt en check of je verder wat handigs kan betekenen. Alles is welkom, een paar oude dekens en een kaarsenstander, of een pizza-oven, een sauna, een avondje gitaar spelen bij het kampvuur of een bar-dienst draaien, etc etc. Iedereen die komt draagt iets bij.

We zouden het superleuk vinden als ook alle Naamlozen aanwezig zijn op het NNF. Je kan dus nu je kaartje kopen, als je wilt ten minste 😉

Mocht je er niet uitkomen dan kan je ook een berichtje achterlaten op de contactpagina van de website.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.