Nieuwjaarsborrel in galerie Zeven Zomers

Het getal Zeven wordt geassocieerd met spiritualiteit, mystiek en geluk. En Zomers refereert aan: warmte, zon, licht, natuur, schitterende kleuren, kracht en vrijheid. Vanuit die basis presenteert de galerie hedendaagse kunst. De focus ligt bij kwaliteit en zeggingskracht.

De getoonde collectie bestaat uit verschillende disciplines. Naast schilderijen vindt u bij ons sculpturen in diverse materialen en technieken, werken op papier, keramiek, glaskunst en video-installaties.

Galerie Zeven Zomers nodigt u uit voor de expositie – 9 januari tot en met 20 februari 2011-. U kunt genieten van de bronzen beelden van Peter R. Hein beelden in natuursteen van Rini van Dam (tevens presenteert zij de Snuster Duster geschenkdoosjes van Wija en Rini van Dam) én de olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

U bent van harte uitgenodigd op de nieuwjaarsborrel 9 januari 2011, 14.00 tot 17.00 uur. Om 14.00 uur start wethouder Henk Beerten met een welkomsttoespraak, daarna kunt u genieten van de kunst en muziek.

Locatie

Galerie Zeven Zomers, Stikke Hezelstraat 65 te Nijmegen

Openingstijden

De galerie is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om de galerie op een ander tijdstip te  bezoeken.

W E B S I T E

One thought on “Nieuwjaarsborrel in galerie Zeven Zomers”

Comments are closed.