NU gaan we los!!!

24 uur actie banner

Jij kunt helpen!

Vanaf NU donderdag, 9 december 15.00 uur wordt er 24 uur lang actie gevoerd voor 1%CLUB projecten: 24 UUR ACTIE. 24 uur lang zijn talloze vrijwilligers in Seats2Meet Utrecht, online en op diverse plekken in Nederland bezig om 24 projecten vol te storten.

Wat kan jij doen? Een of meer van onderstaande:

  • Kom een handje helpen in Seats2Meet. Ieder uurtje is meegenomen en gezelligheid = gegarandeerd! (er worden opnames gemaakt voor landelijke TV: kam je haren!)
  • Volg de buzz op ons dashboard en buzz wat jij buzzable vindt vooral door!!
  • Zie je in onderstaande lijst een actie die je aanspreekt: twitter erover, “like” hem op Facebook, bel je vrienden, familie en collega’s om ze te mobiliseren, kortom: sleur iedereen die je kent erbij!
  • Je kan natuurlijk ook gewoon de projecten helpen volstorten, sokken kopen, bieden op een bruidsjurk of de diensten van een van de 24 ondernemers, een Poolse Klusjesman inschakelen, feesten, Bingo spelen en nog veel meer. Kijk hieronder voor een overzicht.

Kookclubs koken

Kookclubs die een etentje organiseren en de opbrengsten daarvan storten op het project. Alle opbrengsten van deze kookclubs gaan naar dit kindertehuis in India om meubels en huishoudelijke apparatuur te kopen.
Actie: heb je een kookclub of wil je een diner organiseren, laat @annapastor weten dat je je aansluit. Dat kan via Twitter of onderaan de pagina van deze actie.

99% Bubbels

Bestel op 9 en 10 december je prosecco bij 94Wines.com
Actie: bijvoorbeeld nu twitteren dat mensen nog geen bubbels moeten kopen maar vanaf morgen kunnen bestellen bij 94 wines, en morgen vanaf 15.00 de link naar 94 wines twitteren. Een deel van de opbrengst gaat naar Gaarkeuken “Angeles de Bondad”

24 ondernemers veilen hun product of dienst

Advies van een architectenbureau, een zaal bij Seats2Meet, poweryoga, opruimsessies, sparringgesprekken, twitterles en nog veel meer. Deze diensten worden vanaf morgen 15.00 geveild.
Actie: volg 1pcgofish voor het laatste nieuws en om mee te bieden. Laat je kennissen weten dat dit gaande is. De opbrengst gaat naar Sustainable Ecofishing Development in Acandi

Bruidsjurken

Op 9 en 10 december kunnen de jurken gepast worden in Seats2Meet en worden ze geveild voor 300 euro. De opbrengst is heel toepasselijk voor een opleiding Bruiddstyling en Verzorging in Sri Lanka.
Actie: NU al contact opnemen met Iris Gardien via iris@1procentclub.nl / twitter: @igardien voor meer info.

Poolse klusjesman inhuren

Op verschillende plekken in Nederland bieden Poolse Klusjesmannen hun dienst aan voor 25 euro per uur, 100% gaat naar “droog eten in Zambia”.
Actie: heb je een klus dan kan je nu al een klusjesman boeken. Heb je zelf geen klus, creëer dan buzz!

Voetbal je wedstrijd in het Olympisch Stadion

Voor bedrijven(teams) die een wens in vervulling willen laten gaan: voetballen in het Olympisch Stadion. Voor een bedrijf, netwerk, vriendenclub, grote familie die het project Stars in their Eyes – Samen Sterk!! in één keer volstort!

S2M netwerk toont haar kracht

Seats2Meet zet ALLE zeilen bij voor de 24 uur actie. Wat zij doen is teveel om hier op te noemen, kijk op Mindz.com voor een overzicht en om te zien wat jij kan doen. Het project dat Seats2Meet steunt is heel passend: resource center Akuase waar van alles geleerd kan worden over en met ICT.

Help op Sokken

Actie: Heel simpel: sokken kopen. Hiermee steun je Kleren maken de toekomst in Uganda.
Aan het bedrag wat je steunt kan de 1%CLUB hoeveel paar sokken je moet krijgen
Onze actie: ‘1%CLUB Socks!’ tweeten: sokken verkopen (deze actie is via Niels en kan alle hulp gebruikenJ)

DJ workshop

Actie: Je kunt je NU al inschrijven door hier minimaal 40 euro te storten. Daarmee verover je een plekje op een van de 3 workshops die DJ Miss Jamoré 9/12 vanaf 17.00 geeft in Seats2Meet. Het geld gaat naar Breakdance als positief alternatief voor de ongelijkwaardige positie van de Guatemalteekse vrouw: B-Girlzzz

NieJa (Niels Jansen) loopt van Amsterdam naar Utrecht

(in het voorjaar).
Da’s een stevige tippel, voor een peuterspeelzaal in Nepal. Bouw peuterspeelzaal in Harpan, Nepal. Natuurlijk willen we Niels niet zien lijden… dus hij mag in het voorjaar gaan lopen. Maar lopen zal die!!!
Actie: Simpel: stort in het project en als het vol is gaat ie lopen.

Download een unieke playlist

Actie: volg UbuntuTheatre en morgen vanaf 15.00 kan de playlist gedownload worden.

DJ Jaap en DJ Bart maken 24 UUR radio

Actie: Natuurlijk vanaf donderdag 15 uur afstemmen op 1%RADIO!
Als jullie het project Trouble Beaters volstorten zullen wij 24 uur doordraaien. Trouble Beaters is een jeugdgroep uit Kenia die bewustzijn creert over epilepsie.

99%Dance Party

Actie: FEESTEN! Alle info vind je op de Facebook pagina. Feest je mee, dan help je een Naaiatelier voor kansarme jongeren

Speel mee met de TwitterBingo

Actie: bingokaarten reserveren Stuur een @reply naar @1pcbingo, vermeld daarin het aantal kaarten dat je wilt en voor welke ronde. Als je geen twitteraccount hebt kun je je ook aanmelden via: 1pctwitterbingo@gmail.com. Als je meedoet dan help je Engelse les en ICT voor jongeren in Sri Lanka.

Meer…. meer… meer…

1%Club en San, wat moet jij daar dan?

1%Club is een online platform voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Je kan 1% van je geld en / of tijd en expertise doneren. Ik geef zelf NOOIT geld aan goede doelen omdat ik zo arrogant ben om te denken dat ze veel meer aan mijn expertise hebben dan aan mijn geld. Dus bedachten we samen hoe ik het meest van waarde kon zijn: door mijn netwerk, kennis en ervaring in te zetten voor het mobiliseren van een topteam van Social Media Experts. Deze (nu 20) 1%SocialMediaBuddies gaan de projecten ondersteunen in het gebruik van Social Media voor hun doelstelling. Wil jij ook social media buddy zijn? Mail sanne@oomph.nl.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “NU gaan we los!!!”

Comments are closed.