Roadmap to Venus, een werksymposium over de feminisering van de samenleving

Op vrijdag 20 juni verdiept Justien Marseille’s Future institute een reeks verkenningen rond het thema feminsering van markt en samenleving in een werksymposium. Tijdens dit werksymposium, met een select gezelschap (40 tot maximaal 60 deelnemers) herinnert professor Heertje ons aan de echte, niet per definitie aan geld gerelateerde, wetten van het economisch denken, zoals verwoord … Continue reading “Roadmap to Venus, een werksymposium over de feminisering van de samenleving”

Op vrijdag 20 juni verdiept Justien Marseille’s Future institute een reeks verkenningen rond het thema feminsering van markt en samenleving in een werksymposium.

Tijdens dit werksymposium, met een select gezelschap (40 tot maximaal 60 deelnemers) herinnert professor Heertje ons aan de echte, niet per definitie aan geld gerelateerde, wetten van het economisch denken, zoals verwoord in zijn laatste werk "Echte Economie". Ook zal er een inleiding zijn over de verschillen tussen de oude masculiene economie en de nieuwe feminiene economie, waarbij vooral aandacht voor de kansen en bedreigingen die hieruit voortkomen.

Justien Marseille zal een werkboek voor de denktanks introduceren. Met dit werkboek wordt in verschillende denktanks een aantal hypothesen geformuleerd. Tijdens de tapas worden de hypothesen gedeeld en van commentaar voorzien. 

Eind dit jaar zal de definieve verkenning van Venus, de ‘roadmap’, klaar zijn. Een publicatie over geld, marketing, wonen en handelen op Venus, een  co productie van een aanwassend geheel, samengesteld en geschreven door publicist Erwin Witteveen en trend analist Justien Marseille.

Voor het werkseminar Roadmap to Venus wordt een vergoeding gevraagd van 150,- euro.

MAAR: dit bedrag is gelijk aan de korting die je ontvangt voor het eindsymposium. eigenlijk dus alsnog helemaal gratizz! Nee, meer dan gratizz want INCLUSIEF: boekenpakket met Echte Economie – Heertje, Lifehacking – Aslander e.a. en de voorpublicatie van "Roadmap to Venus".
Inschrijven doe je op http://thefutureinstitute.mindz.com

En uitwisselen kan al op de NING femininefuture.ning.com

Eerder binnen Het thema "From Hunting to Farming" :

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.