Sanne op de radio!

Naar aanleiding van de klacht van Groen Links in Nijmegen over de aldaar heerschende borrelcultuur werd ik uitgenodigd om vanmorgen in het NCRV progamma Cappucino te vertellen waarom borrelen handig is. Vroeg opstaan dus, en dat na een hele gezellige Naamlooz in Utrecht. Niet helemaal mijn ding (vroeg opstaan) maar wel onwijs leuk om te … Continue reading “Sanne op de radio!”

Naar aanleiding van de klacht van Groen Links in Nijmegen over de aldaar heerschende borrelcultuur werd ik uitgenodigd om vanmorgen in het NCRV progamma Cappucino te vertellen waarom borrelen handig is. Vroeg opstaan dus, en dat na een hele gezellige Naamlooz in Utrecht. Niet helemaal mijn ding (vroeg opstaan) maar wel onwijs leuk om te doen. En wat is het raar om je eigen stem te horen. Goeie service: ik kreeg meteen bij vertrek een cd mee. Heb het liedje van Paul McCartney eruit gesloopt en er een Mp3-tje van gemaakt. Download 071103_NCRVCappucino.mp3

. 6,7Mb

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

8 thoughts on “Sanne op de radio!”

  1. Hi Sanne,
    Thanx! Ik was vanochtend net te laat en was benieuwd 😉 Zat al te zoeken….

  2. Dit is mijn mp3 van de vandaag 😉 en nu eens zie wat ik kan doen om ervoor te zorgen dat andere Nijmegenaren dat ook zo gaan zien…

  3. Hey … helemaal leuk jij.
    Ik heb daardoor mijn eerste voordeel van mijn nieuw verworven handicap gevonden. Ik heb weer tijd voor Naamlooz!

  4. Hihi, ben benieuwd of er ineens allemaal nijmeegse ambtenaren straks zitten te naamlozen in het hoofdkwartier in Arnhem!!! her her her. Oh Mevrouw Mikmak, lijkt me leuk om je weer te zien!!

  5. @Daan, hihi, wij bepalen wanneer jij jarig bent, ok, bijvoorbeeld wanneer johnny and the loco’s de capteijn en co binnenvallen. Maar volgende x zoeken we een andere jarige uit, anders vallen we door de mand 😀

Comments are closed.