Sleurkunst? Ja, sleurkunst.

[ingezonden]

Sleurkunst op het Uitfeest in Utrecht!
Na een zomerstop gaat Sleurkunst weer op weg! Zondag 13 september zijn we met onze caravans van 11.00 tot 18.00 uur aanwezig op het Uitfeest in Utrecht. We staan op een prachtige lokatie aan ’t Janskerkhof. Nieuw deze keer is een fotoimpressie die een indruk geeft van hoe onze Sleurkunsttour afgelopen voorjaar is verlopen. Dus, is het tot nog toe niet gelukt om Sleurkunst te bezoeken? Kom dan de 13e naar ’t Janskerkhof in Utrecht! www.uitfeest.nl

Sleurkunt wil groeien en vertakken
Begin juli heeft Sleurkunst afscheid genomen van Kunstliefde om op eigen houtje verder te gaan en nieuwe wegen in te slaan. De ambities zijn er: de sleurkunstenaars willen volgend jaar graag met meer caravans, meer lokaties bezoeken. Dus ben je een ondernemende kunstenaar en heb je ideeën voor jouw werk in een caravan? Laat het ons weten. Vanaf oktober gaan we aan de slag om nieuwe deelnemers te werven. En mocht je een leuke lokatie weten of festivals kennen waar Sleurkunst een plek kan krijgen: ook die informatie is welkom.

Agenda Sleurkunst
12 september: Stekker Fest in Utrecht: www.zoekjestekker.nl
13 september: Uitfeest Utrecht:  www.uitfeest.nl
3 en 4 oktober: Open Vlampijpateliers Utrecht: www.vlampijpateliers.nl

Contact
Sleurkunst wordt georganiseerd door Dorothé Arts, Mike van Buiten, Han Kerhoven, Saskia Laurant en Willemijn Wolters. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met info@sleurkunst.nl of  tel.nr. 0647466814. Ook voor sponsormogelijkheden, pers of staanplaatsen zijn we via deze weg te bereiken.

Sleurkunst online
Hyves

Facebook
Twitter

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.