Spoed: stuur Betty de ruimte in, 28 september 15.30 in een ROOD t-shirt in het olympisch stadion Amsterdam

Een urgente oproep van naamloze Nico Veenman: “M’n zusje Betty zit in de finale van de q-music (grote landelijke radiozender) ruimtereis actie. Met jouw hulp wordt zij de jongste (23) astronaut ter wereld, de eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut EN tevens de derde nederlandse astronaut!! (oja, schijnt ook de ’s werelds eerste lesbo in outerspace te … Continue reading “Spoed: stuur Betty de ruimte in, 28 september 15.30 in een ROOD t-shirt in het olympisch stadion Amsterdam”

Een urgente oproep van naamloze Nico Veenman:

“M’n zusje Betty zit in de finale van de q-music (grote landelijke radiozender) ruimtereis actie. Met jouw hulp wordt zij de jongste (23) astronaut ter wereld, de eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut EN tevens de derde nederlandse astronaut!! (oja, schijnt ook de ’s werelds eerste lesbo in outerspace te worden!) Astronaut?! Ja! Het is een vlucht van 90 minuten de ruimte in (100km hoogte)!

Een unieke kans dus! Je hulp is daarom van harte welkom.

Hoe?! Kom vandaag in een (min of meer) rood t-shirt naar het Olympisch stadion in Amsterdam om 15:30 (half vier en vandaag(!) dus ;-))

Ik hou normaal er niet van om het te vragen, maar stuur dit rond aan iedereen die je kent!
Ook al kan je zelf niet komen, wil je dan in ieder geval wel het bericht rondsturen?”

Wil je eerst iets meer weten over Betty, hier vind je haar hyves profiel.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.