The Hunger Project, kom brainstormen

Een oproep van Naamloze Ritzo ten CateOp vrijdagmiddag 23 november gaan De Ondernemers aan de slag voor het goede doel. En omdat het voor het goede doel is nodigen we ook vrienden en vriendinnen uit. The Hunger Project – het goede doelThe Hunger Project heeft als doel het honger te verkleinen. THP doet dat door … Continue reading “The Hunger Project, kom brainstormen”

Een oproep van Naamloze Ritzo ten Cate
Op vrijdagmiddag 23 november gaan De Ondernemers aan de slag voor het goede doel. En omdat het voor het goede doel is nodigen we ook vrienden en vriendinnen uit.

The Hunger Project – het goede doel
The Hunger Project heeft als doel het honger te verkleinen. THP doet dat door locals vooral vrouwen op te leiden om voor zichzelf te zorgen. THP reikt kennis aan en ondersteunt de ontwikkeling als ‘procesbegeleider’. Probleem: ze weten moeilijk aan mensen – bijvoorbeeld in Nederland – uit te leggen wat ze nou eigenlijk doen. Laat staan dat ze kunnen duidelijk maken dat ze anders of beter zijn dan andere goede doelen. Wij gaan ze daarmee helpen door ‘hefboomprojecten’ te bedenken voor Nederland. Een Hungerproject voor probleemwijken in Nederland? Breng de problemen dichtbij! Voor meer info, zie
 
Programma – hard werken
1300 Entree
1305 Hard werken, brainstormen, THP verblijden.
1700 Wegwezon (na drank)

Lokatie – De Ondernemers HQ Assen
Javastraat 9
9401 KZ Assen
loopafstand station en parkeergarage De Doevenkamp
(vier mensen kunnen met mij mee terugrijden naar Groningen)

Verder uitgenodigd: allerlei creativo’s en vriendjes en vriendinnetjes.
Wil je meedoen, meld je dan even aan bij Ritzo ten Cate: ritzo@deondernemers.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.