Treed op tijdens Crossing Border 2009 en lees je eigen werk terug op De Optimist!

[ingezonden]

Ben je beter dan Grunberg? Grappiger dan Brusselmans? Stijlvoller dan Nasr? Ben je doodsbang om je eigen werk voor te dragen, maar is de noodzaak groter dan de angst? Droom je soms van een goede voordracht, en lig je dan te glimlachen in het donker van je slaapkamer? Is jouw korte verhaal het zout en peper op de literatuur, zijn jouw gedichten de knoflook in de poëzie? Kun je betere metaforen verzinnen dan de hopeloos middelmatige die hier zojuist schaamteloos werden opgedist?

Stuur De Optimist jouw korte verhaal (max 1500 woorden) of gedicht (max 3 stuks) met als thema ‘muziek’ en manoeuvreer jezelf tijdens Crossing Border onze Optimist Wonderkamer in, waar je de kans krijgt nietsvermoedende CB-bezoekers te amuseren, te shockeren of te ontroeren, en zo je naam voorgoed in hun geheugen te griffen.

Niet alleen gunnen we je de misselijkmakende vlinders in je buik die horen bij een eerste (of tweede) voordracht, neen, ook garanderen we je een publicatie op onze website. Met andere woorden: we maken je onsterfelijk.

Nog even heel kort: stuur een verhaal van max 1500 woorden, of maximaal drie gedichten, met als thema ‘muziek’, vóór woensdag 21 oktober 2009 naar redactie@deoptimist.net en win zo een optreden op Crossing Border in Den Haag (20 en 21 november).

En wees niet bang, wíj zullen in ieder geval applaudisseren.

Groet en goeds,

de redactie van De Optimist

www.deoptimist.net


De Optimist | Digitaal cultureel magazine. Eigenwijs, tegendraads, niet hoogdravend. Net als het vogelbekdier.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

3 thoughts on “Treed op tijdens Crossing Border 2009 en lees je eigen werk terug op De Optimist!”

Comments are closed.