Tweede vrijdag van de maand zwerflooz?

De reacties op het vrijkomen van de tweede vrijdag van de maand zijn overdonderend. Als in een overdonderende stilte. De vraag was wie op die dag in Amsterdam de kar wil trekken OF welke stad in plaats van Amsterdam een Naamlooz wil organiseren.

De commitment en tijdsinvestering vallen enorm mee want alles is georganizonderd en geinforminderd, maar toch vinden jullie het misschien een wat overweldigend idee om elke vrijdag iets te “moeten”.

Maar toen bedacht ik een alternatief waar ik zelf wel heel blij van word en ik hoop jullie ook: we houden hem gewoon open en elke tweede vrijdag van de maand doen we het in een ANDERE stad of dorp. Of we schuiven aan bij een bestaand evenement / borrel / gezellig samenzijn. Hee, wat vind je daarvan?

DUS: wie “pakt” de eerste ZWERFLOOS, op vrijdag 14 oktober aanstaande? Reacties NIET via de mail maar in de comments. 

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Tweede vrijdag van de maand zwerflooz?”

  1. Op 14 oktober is het CoworkFriday in Deventer in Loods570 – http://www.coworkfriday.nl. We sluiten altijd af met een borrel waar zeker nog veel meer leuke mensen kunnen aanhaken. Dus wat ons betreft Zwerfloos op 14 oktober in het Havenkwartier in Deventer. Zowel met OV (15 min lopen vanaf station) als auto (gratis parkeren) goed te bereiken.

  2. Ha Saskia,
    Te gek! Dat wordt ‘m dan. Zullen wij even mailen over een mooie aankondigingstekst voor op deze site?
    Leuk!!!

Comments are closed.