Uitnodiging Wikidoe 25 september

Donderdag 25 september is het weer een feest der herkenning in de Verkadefabriek te ‘s-Hertogenbosch! Want dan hebben we de (naamlooz-inspiredborrel) Wikidoe -voor iedereen die wil ontmoeten, delen, sparren, brainstormen of gewoon gezellig borrelen. Voorafgaand aan Wikidoe, om 14.00 uur, is er een TED TALKS-impressie waarmee Jasper van Impelen ons verbindt met inspirerende denkers en wellicht elkaar. 

Als je meer wilt weten over Ted Talks of het wilt bijwonen, vragen we je om je aan te melden op: http://ted-talks.ning.com/ 

Voor Wikidoe, die aansluitend om 17.00 uur begint, hoef je je niet op te geven.

Zo kom je bij ons: Verkadefabriek Als je met de trein komt, loop je (ca. 7 minuten) als volgt: verlaat het station aan de centrumzijde. Ga de eerste straat links in (Koninginnelaan). Daarna bij de tweede stoplichten weer links (bij de Kwikfit). Na ongeveer 200 meter rechts is de Verkadefabriek. Als je goed kijkt zie je ons door de raam al aan een van de lange tafels zitten! Er is ook parkeergelegenheid bij de verkadefabriek (betaald). Op www.verkadefabriek.nl kun je ook checken wat er allemaal te beleven valt. Een film, theatervoorstelling of wat lekkers eten na de borrel of er tussendoor: het kan allemaal.

Graag tot in ‘s-Hertogenbosch dus!

Nadja van Berkel, mede namens de andere kartrekker Ingrid van den Boogaard