Volgende Naamlooz in Drenthe

Voor wie het vergeten was of gemist heeft: aanstaande vrijdag is de Naamlooz in Drenthe. Op het Natural Networking Festival klikken we ons gezellige, creatieve netwerk vast aan andere leuke netwerken. Ik noem er een paar, waarvan de (mede-) oprichters ook bij Naamlooz aangetroffen zijn: SOP, Amsterdams netwerk voor samenwerkende freelancers, mede opgericht door Bas … Continue reading “Volgende Naamlooz in Drenthe”

Voor wie het vergeten was of gemist heeft: aanstaande vrijdag is de Naamlooz in Drenthe. Op het Natural Networking Festival klikken we ons gezellige, creatieve netwerk vast aan andere leuke netwerken. Ik noem er een paar, waarvan de (mede-) oprichters ook bij Naamlooz aangetroffen zijn:

  • SOP, Amsterdams netwerk voor samenwerkende freelancers, mede opgericht door Bas Nadorp.
  • Socarch, netwerk voor kunstenaars, van Lies Holtrop en Wilma Wegert et. al.
  • Nieuwe Garde, een groot en actief creatief netwerk in Groningen, Rotterdam en binnenkort ook Den Haag, o.a. mede opgericht door Lykle de Vries.
  • Internet creatieven, van Annedien Hoen

Het ‘NNF’ is zo goed als volgeboekt. Ik heb er onwijs zin in en verheug met op de Naamlozen en andere fijne mensen die ik daar tegenkom. Voor de thuisblijvers: ik zal proberen om op dit weblog af en toe wat te schrijven… als ik eraan toe kom. Anders krijgen jullie gewoon na afloop in één keer een leuk verslag van het weekend.

Ook: mocht er nog iemand zijn die ‘gewoon’ ik Café Kobalt of Captein & Co wat wil drinken: schrijf dat dan als reactie onder dit bericht. Waar wil je afspreken en hoe laat. En ga dan gezellig een borrel drinken met elkaar.

De oktober Naamlooz is op VRIJDAG 13 OKTOBER, in Café Kobalt op de kop van het Singel (bij C.S.)

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.