Voorproefje Arnhem aan Zee Gebonden 2010

[ingezonden] Hoe breng je een boek uit als je geen geld hebt? Die vraag viel tijdens een Naamlooz-borrel begin dit jaar. Het antwoord ligt vanaf volgende week in de boekhandel. In het boek Arnhem aan Zee Gebonden 2010 hebben 92 Arnhemse creatieven een pagina verzorgd. De drukkosten van het boek zijn onderling gedeeld. Vrijdag 27 november om 20.00 uur is de feestelijke boekpresentatie in het thuishonk van de Arnhemse Naamlozen: Café-Brasserie Dudok. Wees welkom. Toegang is gratis.

Omdat het idee tijdens de Naamlooz-borrel bovenkwam leek het ons aardig het boek tot 27 november met 20% korting aan te bieden. Vul op het bestelformulier op de website van Arnhem aan Zee de kortingscode Naamlooz45 in.

Hier vind je een voorproefje op issuu.com.

Meer info:

Arnhem aan Zee Gebonden 2010 is een uniek tijdsdocument waarin 92 Arnhemse kunstenaars, ontwerpers, schrijvers, muzikanten, fotografen, architecten en verschillende culturele organisaties laten zien waar zij aan werken. Het boek bevat een bonte mix van disciplines met zeer uiteenlopende bijdrages van o.a. het Arnhemse modehuis Trix & Rees, kunstenaar Wim Korvinus, toneelgroep Oostpool, dichter Menno Wieringa en grafisch ontwerpers Simons en Boom. Gebonden 2010 is een vervolg op het online succes van Arnhem aan Zee. De AAZ-website bevat een uitgebreide kunst- en cultuurkaart van de stad Arnhem. Inmiddels staan daar 1400 namen van personen en instellingen vermeld.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

4 thoughts on “Voorproefje Arnhem aan Zee Gebonden 2010”

Comments are closed.