Vrijdag 22 juli a.s. Naamlooz Picknick Arnhem

vrijdag a.s. is het alweer tijd voor de Arnhemse Naamlooz. Afgelopen jaren is het een beetje traditie geworden om de juli Naamlooz te gaan picknicken in Sonsbeekpark bij de Lazy King (schuin voor de Witte Villa).

Het weer is tot nu beter dan voorspeld deze week, dus we wagen het erop! En mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan hebben we een uitwijkmogelijkheid voor in indoorpicknick in De Lommerd (Spijkerstraat 185a).

Dus: neem je picknickkleedje en wat te drinken en te eten mee vrijdag. Wij zijn vanaf 17 uur te vinden bij de Lazy King. Of bij slecht weer in De Lommerd. Kijk in geval van twijfel vrijdagmiddag even op Twitter bij @Bloei of @Gerjanne of hier op de website om te zien wat de definitieve locatie is geworden.

UPDATE: WE ZIEN JULLIE GRAAG VANAF 17.00 UUR BIJ DE LOMMERD!!! (daar kunnen we zowel binnen als buiten zitten)

Dit is de laatste keer dat je van mij (Gerjanne) de mail over de Arnhemse Naamlooz ontvangt. Na bijna 5 jaar een van de kartrekkers te zijn geweest, is het voor mij tijd het stokje over te dragen. Harriët blijft kartrekker en zal jullie vanaf augustus een remindermail sturen voor de maandelijkse borrel in Arnhem.

We hopen jullie vrijdag te zien om het glas te heffen op een mooie zomer. En anders wensen we je bij deze al een goeie vakantie toe!

Zonnige groet,

Gerjanne Tiemens & Harriët Kollen