Vrijdag 27 november a.s.Naamlooz Arnhem – Nijmegen

Vrijdag 27 november a.s. is het weer tijd voor Naamlooz Arnhem-Nijmegen.

Vanaf 17.00 uur zijn we te vinden in Dudok.

Voor wie zin heeft, loopt Naamlooz deze keer vanaf 20.00 uur vloeiend over in een feestje van Arnhem aan Zee, het creatief culturele netwerk waar ook Naamlozen in zitten, dat vanaf 20.00 uur van start gaat in de bovenzaal bij Dudok. (Wie daar geen zin in heeft, kan beneden gewoon gezellig doorborrelen)

Arnhem aan Zee Gebonden
Het is bekend: in Arnhem wonen en werken veel creatieven. Kunstenaars, ontwerpers, acteurs, muzikanten…
Op de website van Arnhem aan Zee staan meer dan 1400 van hen met een link vermeld. Een ongekende nieuwsgierigheid dringt zich op. Wat maken zij?

Vrijdag a.s. komt het boek Arnhem aan Zee Gebonden 2010 uit. Arnhem aan Zee Gebonden 2010 is een uniek tijdsdocument waarin 92 Arnhemse kunstenaars, ontwerpers, schrijvers, muzikanten, fotografen, architecten en verschillende culturele organisaties hun werk laten zien. Een boek dat barst van Arnhemse kunst, literatuur, mode en design.

Het eerste exemplaar van Gebonden 2010 wordt vrijdag 27 november a.s. tijdens de feestelijke boekpresentatie bij Dudok overhandigd aan de vaste columnisten van Arnhem aan Zee, waaronder Hester Macrander, Felicita Vos, Clarien van Harten, Kees Crone en Martin Pieterse. Zij zullen een speciaal voor de gelegenheid geschreven column voordragen. Het Arnhemse duo DJ Demoiselle en DJ Camping verzorgt de muziek.

Naamlozen William van Giessen en Joost van der Steen van O.K. parking tekenden voor het ontwerp van het boek en in het boek vind je ook bijdragen van andere Naamlozen, waaronder ikzelf zei de gek.

One thought on “Vrijdag 27 november a.s.Naamlooz Arnhem – Nijmegen”

Comments are closed.