Vrijdag 30 januari Naamlooz Den Bosch

We beginnen 2009 gelijk goed: met een vijfde vrijdag in januari, dus een Naamlooz in ´s-Hertogenbosch! Graag ontmoeten we jullie allemaal weer om te proosten op dit mooie en bijzondere jaar. Om verbindingen te leggen en samen te sparren. Of gewoon gezellig een glaasje te drinken. Graag tot vrijdag!

Nadja van Berkel, kartrekker Naamlooz & Wikidoe

mede namens

Ingrid van den Boogaard, kartrekker Naamlooz & Wikidoe.

WIKIWANDELEN
p.s. de Wikidoe-wandeling in de Kampina van 24 januari is verschoven naar zaterdag 14 februari. Drie uur genieten van de prachtige Brabantse natuur in een fijn gezelschap. De wandeling vindt plaats in natuurgebied de Kampina (bossen, groot heidegebied, vennen, loslopende schotse hooglanders, paarden en hertjes). Het zal die dag niet regenen en ook niet te warm zijn 😉 Verzamelen om 11.45 op station Den Bosch, voorzien van kaartje Boxtel klasse 2 (enkeltje). De wandeling is ca 15 kilometer, maar na tien kilometer is er een café waar om taxi’s gebeld kan worden 🙂 We reizen terug vanaf station Oisterwijk.
Op donderdag 26 februari is er weer een Wikidoe in de Verkadefabriek. Ook die datum mag je van ons natuurlijk al reserveren. 
 

Handig om te weten:

Waar is de Verkadefabriek? Als je met de trein komt, loop je (+/- 7 minuten) als volgt:
verlaat het station aan de centrumzijde. Ga de eerste straat links [Koninginnelaan]. Daarna bij de tweede stoplichten weer links (bij de Kwikfit). Na ongeveer 200 meter rechts is de Verkadefabriek. Als je goed kijkt zie je ons door de raam al aan een van de lange tafels zitten! Er is ook parkeergelegenheid bij de Verkadefabriek, zie www.verkadefabriek.nl

O ja, er is ook gratis wifi voor de liefhebbers.
Voor wat betreft de kosten: gewoon aan de bar je eigen drankje(s), hapjes e.d. direct betalen. Verder niets.

Wat is Wikidoe?  Wikidoe is de Brabantse naamlooz-inspiredborrel die op elke vierde donderdag van de maand plaatsvindt. Als er tenminste geen vijf vrijdagen in die maand zijn, want dan hebben we op vrijdag een Naamlooz in Brabant. Wikidoe komt van: Wiki: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wiki en Doe van John Doe en doen: http://nl.wikipedia.org/wiki/John_Doe Wikidoe=Samen leuke dingen doen. Met open minded mensen zonder plichtplegingen.

One thought on “Vrijdag 30 januari Naamlooz Den Bosch”

Comments are closed.