Vrijdag 8 november: Naamlooz Leiden (try out ;-) vanaf 19:00 uur, Stadscafé van der Werf

Het is zo ver! Aanstaande vrijdag hebben we de eerste try out voor een nieuwe stad voor de 2e vrijdag van de maand….: Leiden (en omstreken zoals Amsterdam ;-).

Heb je zin om het Leidse een keer te verkennen, dan krijg je hier vrijdag vanaf 19:00  uur een warm welkom op 200 meter van station Leiden Centraal. Stadscafé van der Werf is genoemd naar onze beroemdste burgemeester. Hij bood zijn arm aan de hongerende stad aan tijdens de Spaanse bezetting. Zo ver zullen we niet gaan, we zijn wel heel blij als jij er bij bent!

Deze keer starten we op verzoek om 19.00 uur; zoals gebruikelijk is er geen vaste eindtijd. Aan- of afmelden is niet nodig en al helemaal niet mogelijk 😉

Locatie Naamlooz Leiden
Stadscafé restaurant van der Werff
Steenstraat 2
2312 BW Leiden
T (071) 513 03 35
info@stadscafevanderwerff.nl
http://www.stadscafevanderwerff.nl/

Meer info over Van der Werf’s restaurant vind je op de menukaart. Op de weg vanaf het station én als je het café voorbijloopt richting stad, vind je ook allerlei andere grote en kleine eettentjes (van patat tot Japans tot pannekoek en pizza), dus vast voor elk wat wils.

Route:
Vanaf Leiden CS loop de richting het centrum van Leiden. Na 200 meter, direct na de brug links (tegenover het museum van Volkenkunde) vind je Stadscafé van der Werf

Parkeren kan vlakbij, bij parkeerplaats Molen de Valk, parkeerterrein Haagweg, of bij parkeergarages in de buurt (tip: interactieve kaart).

Zou je ook hier je bestelde drankjes direct af willen rekenen aan de bar? Een rekening op je eigen naam mag ook. Het personeel is daar niet altijd van op de hoogte, dus help ze evt. een handje.

Groetjes,

Kim en Annemiek

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

3 thoughts on “Vrijdag 8 november: Naamlooz Leiden (try out ;-) vanaf 19:00 uur, Stadscafé van der Werf”

Comments are closed.