Vrijdag a.s. Naamlooz Arnhem/Nijmegen bij EenTweeTien

Vrijdag 28 mei a.s. is het weer tijd voor de Arnhem/Nijmegen Naamlooz. LET OP: we zitten niet bij Dudok dit keer, maar we maken een uitstapje naar de creatieve broedplaats EenTweeTien op de Vossenstraat 10.

Je bent daar van 17 – 20 uur welkom voor een drankje en bitterballen uit de fameuze friterie van Denkbeeldenstorm a.k.a. Guido Crolla. Voor de drankjes vragen we een bijdrage van 5 euro pp (tenzij je heeeeeel veel gaat drinken, dan doneer je wat extra’s in de pot).

We doen natuurlijk niet aan officiële programmering met Naamlooz, maar ik weet zeker dat een aantal gespreksonderwerpen de revue zullen passeren.

Zoals een terugblik op 8UO, het livemagazine is vers van de pers en kan bekeken worden. Er zijn mensen van de organisatie van de Dag van de Dialoog, Arnhem doet dit jaar in november voor het eerst mee. En het is tijd om de eerste verkennende stappen voor 7 days of inspiration in Arnhem te gaan zetten. Verder gingen er van de week al geruchten op Twitter over een te organiseren foute Nederlandstalige karaoke-avond, kortom genoeg te praten.

Voorafgaand aan Naamlooz is er van 13-17 uur een Durftevragen-sessie met Juul Martin op de Sweerts de Landasstraat 65 Er zijn nog een paar plaatsen, dus als je mee wilt doen: meld je snel aan.

Mocht je om 20 uur nog zin hebben om door te borrelen: Dudok is jarig en organiseert ‘s avonds een kunstveiling voor het goede doel.

Wie weet tot vrijdag!

2 thoughts on “Vrijdag a.s. Naamlooz Arnhem/Nijmegen bij EenTweeTien”

Comments are closed.