Website

Deze website draait (nu nog) op het Typepad platform. Dat is een platform om weblogs mee te bouwen, dus technisch is dit een weblog. Sinds kort is het mogelijk om PAGINA’s te maken. Dat heb ik dus gedaan en nu zie je in de linkerkolom helemaal bovenaan ‘statische’ paginas met algemene informatie over Naamlooz. Die … Continue reading “Website”

Deze website draait (nu nog) op het Typepad platform. Dat is een platform om weblogs mee te bouwen, dus technisch is dit een weblog. Sinds kort is het mogelijk om PAGINA’s te maken. Dat heb ik dus gedaan en nu zie je in de linkerkolom helemaal bovenaan ‘statische’ paginas met algemene informatie over Naamlooz. Die informatie was tot nu toe in losse berichtjes en in de zijkolom weggemoffeld. Graag nodig ik jullie uit om even door die info heen te klikken, voor bestaande Naamlozen misschien als opfrisser of verdieping van wat je al weet, en voor aanstaande Naamlozen om eens te kijken wat je kan verwachten.
Feedback is meer dan welkom!

Wie, wat, waar, wanneer, hoe?
Hier staat kort alle informatie die je nodig hebt om Naamlooz in je agenda te blokkeren en om op tijd op de juiste plek te zijn.

Jouw info op deze website?
Hier kan je lezen welke informatie je op deze website kwijt kunt en hoe je dat kan regelen. Wij willen heel graag zoveel mogelijk naamlozen vermelden in de zijkolom van de site en we zijn ook heel erg blij als je oproepen en nieuwtjes via deze website met je medeborrelaars deelt. Deze site wordt goed bezocht, je kan de statistieken hier bekijken.

Helpen of sponsoren?
Hulp is altijd welkom, je kan een eigen Naamlooz organiseren of een Zogenaamde activiteit voor of na de borrel.
Er zijn ook wel eens mensen die Naamlooz willen sponsoren. Naamlooz zelf is eigenlijk niet echt iets dus het ‘standaard’ sponsoren uit de wereld van de ‘oude marketing’ is volgens ons niet mogelijk. Er zijn wel andere, veel leukere en meer waardevolle mogelijkheden.
Over beiden lees je op deze pagina meer.

Achtergrond en contact.
Hoe is Naamlooz nou eigenlijk ontstaan, wie trekken de kar, wat gebeurt op zo’n borrel? Op deze pagina kun je ons vast wat beter leren kennen. Met foto’s zodat je, als je voor het eerst komt, weet naar welke gezichten je moet zoeken.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

2 thoughts on “Website”

  1. Bij wie wat waar staat er geen mail-link bij mijn naam… Verder mooie vernieuwde info en lekker overzichtelijk. Goed gedaan wijffie! ;o)

  2. hoi, klopt, ik durfde even niet te kiezen tussen jouw veelheid aan mailadressen… heb ik nu wel gedaan. Chello adres, als je dat aangepast wilt moet je het maar even melden. xxx

Comments are closed.