Webwijs training 7 april.

Spelen deze vragen voor jou ook?

  • Ik wil graag op een slimme manier relevante nieuwtjes onder de aandacht brengen van mijn collega’s
  • Wij willen als team gestroomlijnd samenwerken aan kennis
  • Ik wil beter en eerder weten waar mijn collega’s mee bezig zijn, met welke vragen zij rondlopen, en waar ze op aan te spreken zijn
  • Ik zou een goed en actueel overzicht willen hebben van de projecten die binnen mijn organisatie lopen
  • Ik ben op zoek naar een manier om mijn kennis en talenten te laten zien
  • Ik krijg teveel informatie op me af en voel me overspoeld. Wat is nou de moeite waard en hoe geef ik de informatie stromen hun eigen plek?
  • Ik ben teveel tijd kwijt met het zoeken van informatie op het internet en het bezoeken van mijn favoriete websites. Ik vergeet waar ik de beste informatie vandaan haal.

Informatie, inschrijven en inhoud:

De theorie en de achtergrondinformatie, gelardeerd met heldere uitlegfilmpjes staat op onze wiki. Deze inhoud is voor iedereen vrij toegankelijk. Dus als je van de zelfstudie bent, eat your heart out. Op de trainingsdag zelf gaan we zoveel mogelijk op zoek naar wat Web 2.0 voor jóu kan betekenen en is de uitwisseling met trainers, ondersteuners en mede cursisten van onschatbare waarde. Per vier deelnemers is er een ondersteuner, persoonlijke aandacht is dus gegarandeerd.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.