Wees welkom bij Wikidoe! 30 september aanstaande

UITNODIGING
Lieve allemaal,
Herfstig weer, de zon die wat zwakker wordt en mensen die wat dichter tegen elkaar aan kruipen…. Klinkt als het ideale moment om een weerzien te plannen. Met oude of nieuwe bekenden. Je te verbinden met fijne, duurzame en of lieve ideeën. Je dromen te delen of gewoon even te zijn wie je bent.
Vandaar dat we je uitnodigen om naar de naamlooz inspired meeting Wikidoe te komen. Op de laatste donderdag van de maand. Komende donderdag 30 september dus. We beginnen om 17.00 uur in de Verkadefabriek en stoppen als de laatste gast(e) weg is.

We zien je graag op:
Donderdag 30 september a.s.
Vanaf 17.00 uur
(met de mogelijkheid aan te schuiven voor het eten)
in de Verkadefabriek ’s-Hertogenbosch

met warm liefs,
Nadja van Berkel
&
Truong Dang
Kartrekkers Wikidoe & naamlooz Brabant
 
Wikidoe
komt van: Wiki: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wiki en Doe van John Doe en doen: http://nl.wikipedia.org/wiki/John_Doe Wikidoe=Samen leuke dingen doen. Met open minded mensen zonder plichtplegingen. Wikidoe is naamlooz-inspired en vindt plaats op de laatste donderdag van de maand (mits er geen vijf vrijdagen in de maand zijn, want dan vervalt Wikidoe voor de Naamlooz borrel die iedere de vijfde vrijdag van de maand plaatsvindt.
naamlooz
is een informele en laagdrempelige borrel in Utrecht, Amsterdam, Groningen, Arnhem en nu dus ook in ‘s-Hertogenbosch. Voor wie naamlooz nog geen begrip vormt, verwijzen we naar de website: www.naamlooz.nl/veelgestelde_vragen.html
Verkadefabriek
Als je met de trein komt, loop je (+/- 7 minuten) als volgt:
verlaat het station aan de centrumzijde. Ga de eerste straat links [Koninginnelaan]. Daarna bij de tweede stoplichten weer links (bij de Kwikfit). Na ongeveer 200 meter rechts is de Verkadefabriek. Als je goed kijkt zie je ons door de raam al aan een van de lange tafels zitten! Er is ook parkeergelegenheid bij de Verkadefabriek, zie www.verkadefabriek.nl Op deze site kun je trouwens ook checken wat er allemaal te beleven valt. Een film, theatervoorstelling of wat lekkers eten na de borrel of er tussendoor behoren allemaal tot de Brabantse mogelijkheden.O ja, er is ook gratis wifi voor de liefhebbers.