Wikidoe BYO met muzikale plons 27/8

Lieve allemaal,

Aanstaande donderdag is het de laatste donderdag van de maand. Dus gaan we een Wikidoe in ‘s-Hertogenbosch vieren! We vieren dat we in jouw gezelschap mogen vertoeven, dat het inspirerend is om te luisteren en dromen te delen. Plannen te maken, te chillen of gewoon: te zijn!

BYO met muzikale plons
donderdag 27 augustus
v.a. 17.00 uur
Wees dus meer dan welkom en breng wat eten, drinken of anders lekkers mee. Volgend op het Naamlooz BYO-succes van de vorige keer, gaan we ook nu de Verkadefabriek verlaten. En vertrekken gezamenlijk (vervoer is geregeld) naar een prachtlocatie. Waar je misschien ook een Wikiplons wilt nemen, dus je handdoek en zwemoutfit mogen ook mee! Om ons ‘Wikifeestje’ helemaal compleet te maken willen we je vragen om een instrument of een muzikant mee te brengen. Zo kunnen we heerlijk gaan Wiki-jammen.
Let op: niets hoeft, alles mag want Wikidoe staat er in de eerste plaats voor dat je jezelf meebrengt.

We starten om 17.00 uur in de Verkadefabriek ’s-Hertogenbosch
En vertrekken rond zessen naar de secret place. Tot hoe lang het gaat duren weet niemand en bepaal je altijd zelf. Opgeven hoeft niet, mag altijd.

Voor nu wensen we je alvast veel Wikivoorpret en een inspirerende, lekkere week.

met zonnige zomergroet,
Nadja van Berkel & Ingrid van den Boogaard
Kartrekkers Wikidoe & naamlooz Brabant

Wikidoe komt van: Wiki: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wiki en Doe van John Doe en doen: http://nl.wikipedia.org/wiki/John_Doe Wikidoe=Samen leuke dingen doen. Met open minded mensen zonder plichtplegingen. Wikidoe is naamlooz-inspired en vindt plaats op de laatste donderdag van de maand (mits er geen vijf vrijdagen in de maand zijn, want dan vervalt Wikidoe voor de Naamlooz borrel die iedere de vijfde vrijdag van de maand plaatsvindt.

Verkadefabriek
Als je met de trein komt, loop je (+/- 7 minuten) als volgt:
verlaat het station aan de centrumzijde. Ga de eerste straat links [Koninginnelaan]. Daarna bij de tweede stoplichten weer links (bij de Kwikfit). Na ongeveer 200 meter rechts is de Verkadefabriek. Als je goed kijkt zie je ons al aan een van de lange tafels zitten! Er is ook parkeergelegenheid bij de Verkadefabriek, zie www.verkadefabriek.nl