Wikidoe Den Bosch 24 september

 Lieve allemaal,

Intens leven doet wonderen. Laat je op de juiste plaats en tijd zijn. Zorgt er misschien voor dat toeval uit je woordenboek verdwijnt. Onze maandelijkse Wikidoe komt er weer aan. Dat kan geen toeval zijn. Mooie ontmoetingen met mooie mensen zoals jij. Wij verheugen ons op je komst.
Deze keer even geen extra programma (zoals een BYO of workshop) maar een ‘gewone’ Wikidoe waarbij de goede sfeer, mooie verbindingen en verhalen ook al niet toevallig zijn. Wel hebben we een speciale gast, helemaal uit het verre Beieren, ja, ik mag wel zeggen een hele speciale gast! Toch weer een extra reden om erbij te zijn, zowaar!

Graag begroeten we je op:
Donderdag 24 september a.s.
Vanaf 17.00 uur tot dat iedereen naar huis is.            
(met de mogelijkheid aan te schuiven voor het eten)
Verkadefabriek ’s-Hertogenbosch
(mocht je wat later zijn en/of ons niet zien in de Verkadefabriek, bel dan even
op Nadja’s mobiele nummer 06-20034562)
 
met zonnig liefs,
Nadja van Berkel & Ingrid van den Boogaard
Kartrekkers Wikidoe & naamlooz Brabant
 
 
Wikidoe
komt van: Wiki: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wiki en Doe van John Doe en doen: http://nl.wikipedia.org/wiki/John_Doe Wikidoe= Samen leuke dingen doen. Met open minded mensen zonder plichtplegingen. Wikidoe is naamlooz-inspired en vindt plaats op de laatste donderdag van de maand (mits er geen vijf vrijdagen in de maand zijn, want dan vervalt Wikidoe voor de Naamlooz borrel die iedere de vijfde vrijdag van de maand plaatsvindt).
naamlooz
is een informele en laagdrempelige borrel in Utrecht, Amsterdam, Groningen, Arnhem en nu dus ook in ‘s-Hertogenbosch. Voor wie naamlooz nog geen begrip vormt, verwijzen we naar de website: www.naamlooz.nl/veelgestelde_vragen.html Verkadefabriek
Als je met de trein komt, loop je (+/- 7 minuten) als volgt:
verlaat het station aan de centrumzijde. Ga de eerste straat links [Koninginnelaan]. Daarna bij de tweede stoplichten weer links (bij de Kwikfit). Na ongeveer 200 meter rechts is de Verkadefabriek. Als je goed kijkt zie je ons door de raam al aan een van de lange tafels zitten! Er is ook parkeergelegenheid bij de Verkadefabriek, zie www.verkadefabriek.nl Op deze site kun je trouwens ook checken wat er allemaal te beleven valt. Een film, theatervoorstelling of wat lekkers eten na de borrel of er tussendoor behoren allemaal tot de Brabantse mogelijkheden. O ja, er is ook gratis wifi voor de liefhebbers.