Willekleurig

In het weekend van 18, 19 en 20 juli wordt Willekleurig georganiseerd. ‘Driven by alternative energy’ gaat het festival over het opwekken van alternatieve energie tussen mensen onderling en tussen mens, object en natuur. We zien energie als ruilmiddel waarbij we bijvoorbeeld films vertonen op fietskracht en de muziek versterken met een 17 persoonsfiets; meer … Continue reading “Willekleurig”

Flyer_willekleurig_front_small

In het weekend van 18, 19 en 20 juli wordt Willekleurig georganiseerd. ‘Driven by alternative energy’ gaat het festival over het opwekken van alternatieve energie tussen mensen onderling en tussen mens, object en natuur. We zien energie als ruilmiddel waarbij we bijvoorbeeld films vertonen op fietskracht en de muziek versterken met een 17 persoonsfiets; meer fietsers is meer beeld en geluid.

Iedereen die geprikkeld is om zijn energie in te zetten is van harte welkom. Door samen een energiedialoog aan te gaan waarin middelen en kennis de inzet zijn creëren we een prachtig terrein én sfeer om hierop onze creativiteit te vieren!

Music and workshops; ben je uitgedaagd en/of wil je je kunsten vertonen dan ben je bij deze uitgenodigd. Er zijn tenten voor workshops, stands en natuurlijk een podium ‘to make us ride the rhythm’!

www.willekleurig.nl – music and workshops – driven by alternative energy – 18 19 20 juli

Kijk op de website voor meer informatie, tot op Willekleurig!