workshop B-come

Dinsdag 6 februari 2007 verzorgt B-come weer een kennismakingsworkshop voor geïnteresseerden.Tijdens deze workshop ervaart u hoe de theatermethodiek werkt en hoe deze tijdens onze trainingen wordt ingezet.De workshop wordt verzorgt in het Polanen theater te Amsterdam. Na een korte uitleg over de methodiek, gaat u zelf op de vloer aan de slag met een aantal … Continue reading “workshop B-come”

Dinsdag 6 februari 2007 verzorgt B-come weer een kennismakingsworkshop voor geïnteresseerden.
Tijdens deze workshop ervaart u hoe de theatermethodiek werkt en hoe deze tijdens onze trainingen wordt ingezet.
De workshop wordt verzorgt in het Polanen theater te Amsterdam. Na een korte uitleg over de methodiek, gaat u zelf op de vloer aan de slag met een aantal oefeningen.
Wij nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze workshop. Graag horen wij vooraf van u of u erbij zult zijn. U kunt dit aangeven door te reageren op deze post.
Marcel en ik zien ernaar uit u de zesde te ontmoeten.
Wij raden u aan met openbaar vervoer te komen gezien het feit dat de parkeer gelegenheid schaars is en het betaald parkeren is.
De ontvangst van de workshop is van 13:30 uur. Om 14:00 uur starten we met het programma wat doorloopt tot 17:00 uur. Deelname aan de workshop is gratis maar niet vrijblijvend. Mocht u onverwachts niet kunnen komen dan horen wij dat graag tijdig van u. Iemand anders kan dan in uw plaats deelnemen. Er is ruimte voor maximaal 15 personen. We vinden het leuk met mensen die dat willen achteraf ergens een hapje te gaan eten. Mocht u vooraf meer van ons willen weten dan kunt u kijken op onze website: www.b-come.nl of contact met ons opnemen.

Hartelijke groet,

Nils Roemen
en
Marcel Ott

2 thoughts on “workshop B-come”

Comments are closed.