Workshop: Ondernemen met hart en ziel

Ondernemen met hart en ziel: een inspirerende workshop speciaal voor ondernemers waarin we opstellingen doen.

Zwart wit foto van Jasper Jobse coach en therapeut te ArnhemJe hebt vast wel eens gehoord van familie- of organisatieopstellingen. Ben je ondernemer en wil je wel eens ondernemersopstellingen meemaken? En zo antwoord krijgen op vragen over jouw onderneming?

Wij ondernemers weten veel meer dan we denken te weten. En precies dat soort dingen zijn je goud als ondernemer. Dat goud ligt op het snijvlak van je vakmanschap, intuïtie, passie en je missie als mens. We denken vaak dat we daar moeilijk bij kunnen komen, bij dat goud. Dat is niet zo.

In de workshop Ondernemen met hart en ziel gaan we aan de slag met ondernemersopstellingen. We maken zichtbaar te maken wat onzichtbaar lijkt en we duiden hoe jij je onderneming drijft. We gaan op een doortastende manier kijken naar: vakmanschap, professionaliteit, presentatie, ervaring, intuïtie en contact met klanten.

” De workshop ondernemen met hart en ziel heeft me praktische inzichten gegeven
waarmee ik zowel privé als zakelijk steviger sta. “
” Als je nieuwsgierig bent naar hoe je meer kunt doen mét en meer kunt halen úit je gevoel
en als je niet bang bent voor een andere aanpak, dan is deze workshop zéker een aanrader! “

De workshop wordt gegeven op vrijdag 19 april 2013 van 9:30 tot 17:00 uur in Arnhem. Kijk voor meer informatie op Ondernemen met hart en ziel en lees de enthousiaste reacties van deelnemers.

Je bent van harte welkom!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.