Zin! in naamlooz? 13 april een bijzondere middag met schrijver André Meiresonne.

André Meiresonne schreef het boek: "Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen", over weten wat je wilt en doen wat je kunt. Een heel relevant en inspirerend boek. Ik denk wij naamlozen hard bezig zijn met plezier maken, passievol werken en onze talenten benutten. Ik weet uit eigen ervaring dat dat niet altijd makkelijk is. Vragen … Continue reading “Zin! in naamlooz? 13 april een bijzondere middag met schrijver André Meiresonne.”

Boek2_1
André Meiresonne schreef het boek: "Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen", over weten wat je wilt en doen wat je kunt. Een heel relevant en inspirerend boek. Ik denk wij naamlozen hard bezig zijn met plezier maken, passievol werken en onze talenten benutten. Ik weet uit eigen ervaring dat dat niet altijd makkelijk is. Vragen als ‘klopt dit wel, zit ik wel op de juiste weg?’ ‘kan ik niet beter…?’ of ‘ik moet eerst nog een paar jaar buffelen en dán kan ik beginnen met mijn hart volgen’ herkennen jullie allemaal wel, toch?

Het boek van André geeft op een hele speelse manier inzicht in ‘waar het hem dan in zit’. Het staat vol met zinnige en geinige plaatjes, anekdotes en oefeningen om eens een goed gespre met jezelf te hebben En dat helpt!
Op zijn website is het in zijn geheel gratis te downloaden!

André houdt van verhalen vertellen en van dialoog. Dus dat komt hij speciaal voor ons doen voorafgaand aan de naamlooz in Amsterdam op vrijdag 13 april! Om 16.00 uur steekt hij van wal. Hij zal vertellen, misschien zelfs al dingen die in zijn volgende boek komen. En we kunnen het gesprek met hem aangaan. Wil jij erbij zijn, zorg dan alsjeblieft dat je er precies om 16 uur bent. Als je te laat bent, zou ik je willen vragen om niet meer ‘in te haken’ omdat zo’n onderbreking erg storend kan zijn en wij hem daarmee misschien wel uit zijn ‘flow’ halen. Kom dus óf om 16 uur voor André, óf vanaf 17 uur voor de borrel, maar niet ertussenin.

We doen zoals gebruikelijk niet aan aan- of afmelden, dus het wordt hoe dan ook een verrassende middag.
Café Captein & Co, Binnen Bantammerstraat 27, Amsterdam.
Route te voet / fiets: vanaf het C.S. ga je links de Prins Hendrikkade op, je steekt de Gelderse Kade over en gaat rechtsaf de Gelderse Kade op. De Binnen Bantammerstraat is de vierde aan je linkerhand.

Tot dan!!!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Zin! in naamlooz? 13 april een bijzondere middag met schrijver André Meiresonne.”

Comments are closed.