17 december 2007: Socarch Netfeest. Naamlozen zijn uitgenodigd

Trouwe naamloze Lies Holtrop is mede-oprichter van het Socarch netwerk. Socarch is een netwerk dat op een informele manier mensen bij elkaar brengt en inspireert. Het is een netwerk van mensen die creatief, delend en nieuwsgierig zijn…. Het lijken wel Naamlozen! Ze gaan niet uit van de virtuele, maar van de reële ontmoeting tussen mensen. … Continue reading “17 december 2007: Socarch Netfeest. Naamlozen zijn uitgenodigd”

Trouwe naamloze Lies Holtrop is mede-oprichter van het Socarch netwerk. Socarch is een netwerk dat op een informele manier mensen bij elkaar brengt en inspireert. Het is een netwerk van mensen die creatief, delend en nieuwsgierig zijn…. Het lijken wel Naamlozen! Ze gaan niet uit van de virtuele, maar van de reële ontmoeting tussen mensen. Daarom organiseren ze drie keer per jaar een Netfeest.

Op de Netfeesten kun je je kennis, ervaring en contacten delen, je wensen uitspreken, nieuwe mensen ontmoeten en (je laten) inspireren.
Socarch moedigt je aan om gebruik te maken van het netwerk om bijvoorbeeld je werk te presenteren, te brainstormen, of nieuwe dingen uit te proberen. 

Meer informatie kun je vinden op www.socarch.nlUITNODIGING

voor het Socarch Netfeest # 7 op zondag 17 december 2006

Hieronder een samenvatting van de uitnodiging die ik van Lies kreeg voor de naamlozen (ALLE naamlozen zijn welkom!). De vollledige uitnodiging inclusief routebeschrijving kan je hier downloaden.

(pdf)

Waar?


Wilma Wegert en Serge Sadocco zijn zojuist de trotse eigenaars geworden van een pand in het dorpje Winkel (kop van Noord-Holland).

Wanneer?
Van 14.00 tot 17.00 uur op zondag 17 december.

Wat neem je mee?
We vragen iedereen om iets te eten en/of te drinken mee te nemen.
En verder: visitekaartjes, foto’s van eigen werk, folders, affiches etc.
Iemand uit je eigen netwerk is van harte welkom.

Gebeurt er nog iets speciaals?
Jazeker! We gaan niet alleen een nieuwe expositieruimte inwijden, maar willen jullie ook voorstellen aan het Naamlooz netwerk. Oprichtster Sanne Roemen introduceert het netwerk en natuurlijk hebben we alle Naamlozen uitgenodigd. We verwachten dat er door de koppeling van Naamlooz en Socarch veel vruchtbare contacten over en weer zullen ontstaan. Je kunt alvast kijken bij www.naamlooz.nl.

One-minute-of-fame:

Iedereen die dat wil krijgt 1 minuut op de zeepkist! (en dat is langer dan je denkt…). Meld je hiervoor even bij Wilma tijdens het feest.

Wie zijn wij?


Wilma Wegert: we.wegert@quicknet.nl  0224-562662 / 06-46608594

Lies Holtrop: woordbeeld@xs4all.nl   035-6933968 / 06-51649047

www.socarch.nl

info@socarch.nl

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.