Naamlooz expansiedrift

Naar aanleiding van Naamlooz Kan, het broertje in Nijmegen en Arnhem, krijg ik van veel mensen te horen: ‘het zou leuk zijn als naamlooz ook eens in …. [vul willekeurige plaatsnaam in] georganiseerd werd. Nou, naamlooz is vrijwel volledig OPEN SOURCE en het staat eenieder vrij om het initiatief te nemen om in zijn eigen … Continue reading “Naamlooz expansiedrift”

Naar aanleiding van Naamlooz Kan, het broertje in Nijmegen en Arnhem, krijg ik van veel mensen te horen: ‘het zou leuk zijn als naamlooz ook eens in …. [vul willekeurige plaatsnaam in] georganiseerd werd. Nou, naamlooz is vrijwel volledig OPEN SOURCE en het staat eenieder vrij om het initiatief te nemen om in zijn eigen regio een Naamlooz te organiseren. Een Naamlooz moet wel voldoen aan de omschrijving die ik hier eerder plaatste.

Samengevat: het is niets en we doen niets. Alleen bij elkaar zijn en borrelen. Er wordt dus ook niet aan- of afgemeld en geen entree of lidmaatschap geheven. That’s it. En als je een naamlooz wil organiseren, dan bij voorkeur niet op de tweede (A’dam) of vierde (KAN) vrijdag van de maand, dan kunnen we interregionaal tenminste kruisbestuiven. Dus ik stel voor: ieder die een Naamlooz wil organiseren, kan zich bij mij melden, ik probeer in ieder geval de eerste keer te komen en de organisator kan een gastaccount op dit weblog krijgen om aankondigingen te doen.

Er zijn ook best veel mensen die ‘iets willen DOEN’. Dat is geweldig. Naamlooz is graag een knooppunt voor dat soort mensen. Nils en Gerjanne en ondergetekende zijn informatiehubjes, netwerkknooppunten, die jou kunnen vertellen met wie en waar je wat kan doen. Bij Nieuwe Garde bijvoorbeeld, of Stichting Nobel, of SOP. Bij de Naamlooz borrels zijn vrijwel altijd mensen van die netwerken aanwezig, we hebben daar nauwe banden mee dus er is altijd wel een ingang. Maar Naamlooz zelf ‘doet’ niets.

Als je iets wilt initieren, stuur dan een kant en klaar berichtje met het hoe en wat en je contactgegevens naar mij en ik zorg dat het op de site komt. Maak gebruik van de kracht van ons netwerk!

Dus… ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

4 thoughts on “Naamlooz expansiedrift”

  1. OOoooh! Zoveel leuke en interessante dingen, zo weinig tijd. Jongens, het is echt niet dat ik niet wil, maar het lukt me jammer genoeg niet om zo vaak langs te komen als dat ik zou willen. Ik vind het wel helemaal te gek dat er nu zo snel in verschillende steden zoiets ontstaat. Ik zou ook zo graag naar het Socarch netfeest komen, maar ik weet niet of dat me lukt.

    Eerst nog even voor de kerst er een paar hele mooie platen uit jenzen… laat ik binnenkort weer op mijn weblog zien.

  2. Wij doen bij naamlooz niet aan schuldgevoelens! Gewoon lekker komen als je kan / zin hebt en anders niet. Benieuwd naar je nieuwe platen. x S

  3. Je hebt volkomen gelijk. Maar toch, ik zie zoveel leuks voorbij komen dat het hier toch wel kriebelt.

    De eerst plaat kwam al weer voorbij, leuke kerstkaart was dat, niet?

    xx Mieke

Comments are closed.