17 Oktober, presentatie van André Meiresonne’s tweede boek: “VRIJ! Leef je eigen leven”

Vrij! Leef je eigen leven is een zoektocht naar vrijheid in het dagelijks leven. Het is persoonlijk en openhartig. Grote vrolijkheid en diepe ellende wisselen elkaar af. Lachen en huilen liggen dicht bij elkaar. Geschreven met humor en de nodige zelfspot.

Het leven gaat bergop en bergaf. Die weg omhoog en omlaag zit ook in dit boek. Het begint op een top en gaat naar een dal. Om van daaruit naar een volgende, hogere top te klimmen. Voel je vrij om in te stappen waar jij wilt: het is jouw boek.

‘Beter nog dan het vorige boek. De schrijver had er duidelijk zin in. Het spelplezier spat van de pagina’s af. Een bevrijdend boek. Zinnig, en nergens zwaarwichtig.’ – Harry Starren, algemeen directeur de Baak, Management Centrum VNO-NCW

‘Zelden iets gezien dat zo overtuigend het hart van het leraarschap raakt. De tekst blijft boeien door de hoogst alerte en analytische geest van de auteur die eindeloos veel uitdagingen blijkt te kunnen vinden om zijn opdracht te vervullen: trachten het gewone leven te begrijpen.’ – Prof. Luc Stevens, oud-hoogleraar orthopedagogiek, directeur NIVOZ, denktank voor onderwijs

Je kunt de eerste 42 pagina’s van Vrij! Leef je eigen leven doorbladeren met deze viewer. Kijk, lees en geniet!

Vrij! Leef je eigen leven is vormgegeven door jacky-o en wordt uitgegeven door Uitgeverij Quist.

Vrij! Leef je eigen leven verschijnt 17 oktober a.s. Klik hier voor de voorinschrijving (kortingsaktie: tijdelijk geen verzendkosten).

Iemand zei mij: ‘Jij leert mensen naar alledaagse dingen kijken als bijzondere gebeurtenissen.’ Dat vind ik een prachtig compliment.

En een ander zei: ‘Je hoeft geen boekenkasten te lezen, je hoeft niet jaren onderzoek te doen: je weet het en je kunt het zelf beleven.’ Dat wens ik iedereen toe.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.