Naamlooz Arnhem-Nijmegen + Great Place to Live

Vrijdag 26 september a.s. is het weer hoogste tijd voor een Arnhemse Naamlooz! Voorafgaand aan de borrel is ‘s middags een bijeenkomst met mensen van het Great Place To Live-netwerk.

Zo is er o.a. een unconference om een nieuwe naam te verzinnen voor het Ministerie van Leren en maken we een begin met het ontwikkelen van een strategie voor het te ontwikkelen Leren-concept op het Mindz platform èn verzinnen we plannen voor de lancering van de nieuwe krant. Ook is er een aantal studenten van de Willem de Kooning academie aanwezig. Zij gaan zich komende tijd bezighouden met interactieve ontwerpen voor Great Place to Live en komen kennismaken met het netwerk. Ter inspiratie worden er TED Talk-filmpjes vertoond.

Lijkt het je leuk om mensen van het GPTL-netwerk te ontmoeten? Kun je vanuit de achtergrond, passie en/of interesse een bijdrage leveren aan bovengenoemde zaken? Schuif dan om 14.00 uur bij ons aan om mee te denken en te praten.

Jasper Jobse van De Prikkel, het netwerk dat sinds deze zomer gezellig aanschuift bij Naamlooz, heeft de mensen uit zijn netwerk geprikkeld om komende vrijdag eventueel een product of een portfolio mee te nemen. Heb jij ook een product of een portfolio waar je trots op bent? En wil je behalve vertellen over je passie & talenten, ook wel eens laten zien waar je mee bezig bent, neem dan gerust wat mee!

Vrijdag 26 september
# van 14.00 – 17.00 uur GPTL bijeenkomst
# vanaf 17.00 uur Naamloozborrel

De Kookplaats
Oude Kraan 72
6811 LL Arnhem
tel: 026 4431249
Klik hier voor route.

Bij De Kookplaats kun je behalve borrelen voor € 12,50 een (h)eerlijke maaltijd nuttigen.

Tot vrijdag!

One thought on “Naamlooz Arnhem-Nijmegen + Great Place to Live”

Comments are closed.