Vacature: Champagne! Stevige communicatieadviseur bij inspirerend bureau

-ingezonden door een mij bekend erg leuk bureau. reageer niet in de comments maar naar het onderaan vermeldde e-mail adres!-

Succes mag gevierd worden. Dat doen we graag en vaak. Vandaag is het jouw beurt. Het was hard werken om het concept rond te krijgen. Maar het is gelukt. Je hebt de campagne ontwikkeld, samen met bewoners uit de buurt. Het lastige offertetraject is succesvol afgerond. De marketingtraining die je gaf aan de stuurgroep voor wijkontwikkeling liep gesmeerd.

Je bent eraan toe

Je hebt een aantal jaren gewerkt als communicatieprofessional. Nu wil je werken met sterke  en betrokken collega’s, zoals jijzelf. Uitgedaagd worden om nieuwe concepten en ideeën te ontwikkelen en uitgevoerd te krijgen. Sparren op managementniveau. Steeds een nieuwe uitdaging vinden en met passie je communicatievak uitoefenen.

Je vindt het bij ons

Je nieuwe werkplek is op de mooiste plek van Amsterdam. Het bureau: Beaumont Communicatie & Management, een volwassen adviespraktijk op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Hier komen mensen vanzelfsprekend op de eerste plaats, in een open werksfeer met een grote mate van verantwoordelijkheid. Klein genoeg voor persoonlijke aandacht en je ontwikkeling, groot genoeg voor de interessantste opdrachten.

Je wilt vast meer weten

Kijk op www.beaucom.nl naar je nieuwe collega’s en de projecten waar je straks aan werkt. Check de volgende functie-eisen:

Ö        snel denkend en werkend op HBO of academisch niveau
Ö        ruime advieservaring
Ö        goed bekend met communicatie bij ruimtelijke ontwikkeling
Ö        gevoelig voor (politieke) verhoudingen, natuurlijke overtuigingskracht
Ö        flexibel, collegiaal, gevoel voor humor

En stuur je cv met motivatie aan Bea Graven, info@beaucom.nl. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.