26 juli, SOP bij Café Rest. Noordelicht

Naamloze Bas Nadorp, van BNCP organiseert op 26 juli zijn volgende SOP. Zijn uitnodiging: "Volgende SOP bij Café Restaurant Noorderlicht! Lieve mensen, We zijn al bijna weer een maand verder, hoogste tijd om te SOPPEN! En waar anders met dit akelig mooie weer dan bij het spiksplinternieuwe etablissement Café Restaurant Noorderlicht, aan de verkoelende oevers … Continue reading “26 juli, SOP bij Café Rest. Noordelicht”

Soplogo_bordenNaamloze Bas Nadorp, van BNCP organiseert op 26 juli zijn volgende SOP.

Zijn uitnodiging:

"Volgende SOP bij Café Restaurant Noorderlicht!

Lieve mensen,

We zijn al bijna weer een maand verder, hoogste tijd om te SOPPEN! En waar anders met dit akelig mooie weer dan bij het spiksplinternieuwe etablissement Café Restaurant Noorderlicht, aan de verkoelende oevers van ’t IJ, op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Laat de aanduiding “Noord” geen belemmering voor je zijn: vanaf het Centraal Station is het 15 minuten varen met de gratis pont!

Van 19.00 tot 21.00 uur is iedereen van harte uitgenodigd om te komen genieten van de culinaire kunsten van het gedreven kookteam (voor eigen rekening; maar voor zeer schappelijke prijzen) en om 21.00 uur gaan we SOPPEN.

Omdat het verloop van de vorige SOP volgens velen prima is bevallen, willen we ook nu de avond weer organisch laten ontstaan. Neem je inbreng mee, dan zorgen wij voor de huishoudelijke mededelingen.

Laat even weten of je komt, vind de kok ook fijn. 

Woensdag 26 juli 2006
Café Restaurant Noorderlicht
NDSM-werf, Amsterdam-Noord, TT Nevaritaweg 33 (meest linkse pontje achter CS, kwart voor en kwart over het hele uur)
Tijdstip: vanaf 19.00 uur

Tot dan!"

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.