4 jaar Naamlooz, 10 juli. BBQ op het strand. RSVP

Naamlooz is vrijdag 10 juli 4 jaar oud.

Strandopgang - afgang tis maar net hoe je het bekijkt
Strandopgang - afgang tis maar net hoe je het bekijkt

En ik ben eens een keertje op tijd met iets regelen. We vieren het traditiegetrouw op het strand van Zandvoort. Locatie is net als vorig jaar Skyline 13, The australian beach bar. Dat was een superrelaxte plek. Ik was er zojuist even en Oscar kon zich ons nog goed herinneren, met de gitaar en de saxofoon en al die fijne mensen. Neem dus ook dit jaar weer ‘je ding’ mee, als je dat hebt en als je dat leuk vindt. Misschien kunnen we de zon de zee in trommelen of didgeridoo’t iemand wel het zand van de bankjes af?

Kosten

40 euro pp inclusief Barbeque. Daarvan open ik dan ook een groepsbon voor bier, huiswijn en fris. Dit is nodig gezien de ervaring van vorig jaar waarbij ik aan het einde van de avond een fikse bon kon afrekenen met allerlei speciaal bier, wisky en andere sterke drank erop. Dat doen we dus niet meer. Wil je niet mee-bbq-en, laat dan even een bon op je eigen naam openen. Wil je andere soorten drank, ook dan open je even een bon op je eigen naam!

Kruithoph op Sax. Foto Annemiek Scholten
Kruithoph op Sax. Foto Annemiek Scholten

Ik moet maandag 6 juli eind van de dag aangeven of we komen en met  hoeveel. Vanaf 20 man kan het doorgaan, maar ook als het er meer zijn moeten we dat op tijd aangeven voor de inkoop. Mensen die niet willen bbq-en kunnen genieten van lekkere borrelhapjes en een a la carte menu. Als je je opgegeven hebt, dan rekenen we op je. Kom je niet, dan moeten we helaas wel de kosten in rekening brengen.

Als je niet wilt bbq-en hoef je niets te doen!

Ben je lid van de naamlooz NING geef dan ajb daar aan als je WEL wilt bbq-en.

Ben je geen lid, stuur dan een mailtje naar info@naamlooz.nl als je WEL wilt bbq-en.

Route

Station uitlopen, straat oversteken en linksaf langs de winkels lopen.
Tussen de winkels is een passage
Over de parkeerplaats tussen de flats door lopen
Op de boulevard LINKS, je komt een klein trappetje tegen
Na het trappetje zie je de vlag van Bruxelles en een houten strandtent met “The australian beach bar” op het dak. Dat is hem.
Bij mooi weer zijn wij er natuurlijk eerder, om te chillen. Er is een beach volleybal net dus wie een bal meeneemt… is hem.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.