eindvoorstelling ITS DNA: ITS our Hadj!

[ingezonden]

ITS our HADJ

Lieve allemaal,

Eind deze maand is het dan eindelijk zo ver: onze eindvoorstelling van ITS DNA: ITS our HADJ! Na een jaar lang met 9 anderen hier les en plezier te hebben gehad, zijn we nu toe deze geweldige voorstelling. De afsluiting van een geweldig jaar!
ITS our HADJ is gebaseerd op Hadj geschreven door Lisa de Rooy en onlangs gespeeld door Toneelgroep De Nieuw Amsterdam. Nu het script in onze handen is gekomen, maken wij er ons eigen ding van; het stuk krijgt een tweede leven. Met z’n tienen spelen, maken en organiseren wij de voorstelling helemaal zelf onder begeleiding van Rosa Peters. Het wordt een fantastisch stuk waarin we met z’n tienen zeven personages vertolken op een eigenzinnige wijze. Een stuk over leugens om bestwil, seks als levensonderhoud, stinkende zaakjes achter gesloten deuren, giftige tongen, bijtende waarheden, labradortrouw en desillusie. Alles op de grens tussen haat en liefde voor familie, geloof en vaderland.

We spelen ITS our HADJ op 29 (try-out) & 30 (première) mei én 2 t/m 5 juni om 20.30 u in Theater de Engelenbak te Amsterdam.
Reserveren kan via www.engelenbak.nl of via 020-320 2007.
Bij deze zijn jullie dus allemaal uitgenodigd! Binnenkort stuur ik jullie allemaal nog de echte e-flyer (alleen al omdat ie zo mooi is geworden…), maar bij deze: kies en datum en houdt hem vrij! Wees er snel bij met reserveren, want vooral voor de première gaat het hard. Ik hoop jullie te zien!
Tot dan,

Liefs,

Eva

Inhoud ITS our HADJ:

Familie is traditiegetrouw belangrijk in de islamitische wereld, maar bij de familie Karamazov nemen ze het daarmee niet zo nauw.
Vader heeft een goedlopende business in ‘Amusement en Variété’ en is een man die zich de kaas niet van het brood laat eten.
Zijn drie zoons zitten elk met een eigen reden achter hun vader aan, maar als hij plots aankondigt op pelgrimstocht (hadj) naar Mekka te willen,
raken hun plannen in de war. Als er iemand opduikt die beweert een halfbroer te zijn, lijkt niemand meer te vertrouwen.
Iedereen heeft een eigen verborgen agenda en is vastberaden zijn of haar doel te bereiken waarbij geen enkel middel wordt geschuwd.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.