All Missing Pieces sluit op 21 oktober de haagse popweek af in het Paard van Troje

All Missing Pieces is de band van Camiel, Quinten en Wrister Meiresonne. Ik schreef al eerder over deze Haagsche wondergozers. Ze beginnen door te dringen in bredere lagen van hun publiek! TV-West besteedde op 19 september aandacht aan ze in het programma Vlieg. Als je de link volgt en je klikt onder het kalendertje op … Continue reading “All Missing Pieces sluit op 21 oktober de haagse popweek af in het Paard van Troje”

All Missing Pieces is de band van Camiel, Quinten en Wrister Meiresonne. Ik schreef al eerder over deze Haagsche wondergozers. Ze beginnen door te dringen in bredere lagen van hun publiek! TV-West besteedde op 19 september aandacht aan ze in het programma Vlieg. Als je de link volgt en je klikt onder het kalendertje op ‘bekijk video’ dan kan je de uitzending bekijken. Oh en 3 voor 12 besteedde er ook al aandacht aan.

Waarom zijn ze bijzonder? Ze zijn jong, héél wijs en leuk. En slim. Zo hebben ze hun weblog op Blogger zodanig gehackt dat hij niet meer van een echte website te onderscheiden is. (Typisch gevalletje van ‘dat ík daar niet op gekomen ben!’) en hadden ze ook heel snel door hoe ze die video die ik in het museon gemaakt had, konden omklussen tot een artsyfartsy ding.

Ohja en ze maken dus muziek. Echte goeie muziek. En ik kan het weten (slaat zichzelf op de borst) want ik heb zes jaar een bedrijf gehad in de alternatieve muziek. Als ik naar ze kijk en luister word ik heel blij en optimistisch van de gedachte dat zíj een voorbeeld zijn van wat de toekomst voor ons in petto heeft. Als je dus ook blij wilt worden en optimistisch, kom dan kijken in het Paard op 21 oktober!!! Informatie over de PopWeek staat hier.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.