Website Peter van Assche genomineerd voor prijs. Stem!

Van bijzonder trouwe Naamloze-van-het-eerste uur kreeg ik bericht dat zijn website is genomineerd voor een prijs. Wij kunnen helpen door te stemmen. Zijn bericht: Onze website www.bureausla.nl is genomineerd voor de Freddy Award, de prijs voor de beste Nederlandse architecten website. Er zijn slechts 14 andere genomineerden. Tot 2 november kan er gestemd worden voor … Continue reading “Website Peter van Assche genomineerd voor prijs. Stem!”

Van bijzonder trouwe Naamloze-van-het-eerste uur kreeg ik bericht dat zijn website is genomineerd voor een prijs. Wij kunnen helpen door te stemmen. Zijn bericht:

Onze website www.bureausla.nl is genomineerd voor de Freddy Award, de prijs voor de beste Nederlandse architecten website. Er zijn slechts 14 andere genomineerden.

Tot 2 november kan er gestemd worden voor de publieksprijs. Doe mee en stem op bureau SLA! Maak ons de beste Nederlandse architectensite!

Dat gaat als volgt:

1. Breng je stem uit op http://www.archined.nl/oem/reportages/freddy. Doe het nu meteen!
2. Stuur dit bericht door naar al je vrienden en bekenden.

De uitslag wordt bekend gemaakt op donderdag 2 november om 19:30 in het Nederlands Architectuurinstituut in Rotterdam.

Dank en
Hartelijke groet !

Peter van Assche

PS. Per IP-adres kan er één keer gestemd worden! Doe het nu!

Peter geeft op vrijdagen les aan de Akademie in Rotterdam. Heel erg leuk, maar we zullen hem dus helaas voorlopig niet meer op Naamlooz zien. Nu kan iedereen hem dus inhalen als het gaat om aantal bijgewoonde borrels.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.

One thought on “Website Peter van Assche genomineerd voor prijs. Stem!”

  1. Pas op, ik ga speciaal dicht naar Kobalt verhuizen om iedereen straks weer in te kunnen halen.. Er zit slechts een grote sloot tussen mijn nieuwe huis en de Naamlooz plek 🙂

Comments are closed.