Funk feest op 11 november

Marco Lange & Crhis van den Berg dromen er al jaren van om hun passei voor Funkmuziek uit te dragen en deze droom gaat NU in vervulling. Ze nodigen ons uit om op 11 november mee te feesten op de lanceringsparty van Funk Events. In de Catacomb Studio in Amsterdam organiseren zij het openingsfeest met … Continue reading “Funk feest op 11 november”

Marco Lange & Crhis van den Berg dromen er al jaren van om hun passei voor Funkmuziek uit te dragen en deze droom gaat NU in vervulling.

Ze nodigen ons uit om op 11 november mee te feesten op de lanceringsparty van Funk Events. In de Catacomb Studio in Amsterdam organiseren zij het openingsfeest met één van de beste DJ’s in Funk, Soul & Disco van de 70’s en 80’s: DJ Marcel (De Club, Metrosoul).

Je moet je wel even aanmelden, per e-mail aan: info@funkevents.com. Wacht niet te lang, want de capaciteit is beperkt en ze hebben veel vrienden!

Details:
15 euro toegang.
Deur open: 22.00 uur
Dresscode: modern casual, 70’s / 80’s
Route: http://www.catacombstudio.nl/route.swf

Op de website van Funkevents kun je je bovendien opgeven voor de mailinglijst en vanaf volgend jaar 10% korting krijgen op toegangsprijzen.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.