Anders netwerken, lezing bij de Hanze Hogeschool.

Voorafgaand aan de vorige Naamlooz KAN gaf Martijn Aslander een lezing over netwerken. Dat doet hij wel vaker en daar worden mensen erg vrolijk van en geïnspireerd. Voor wie het gemist heeft: op 21 mei organiseert HanzeConnect een middag over ‘anders netwerken’, met een lezing van Martijn. Uit de flyer:"Op humoristische en gedurfde wijze laat … Continue reading “Anders netwerken, lezing bij de Hanze Hogeschool.”

Voorafgaand aan de vorige Naamlooz KAN gaf Martijn Aslander een lezing over netwerken. Dat doet hij wel vaker en daar worden mensen erg vrolijk van en geïnspireerd. Voor wie het gemist heeft: op 21 mei organiseert HanzeConnect een middag over ‘anders netwerken’, met een lezing van Martijn.

Uit de flyer:
"Op humoristische en gedurfde wijze laat Martijn zien wat ‘netwerkdenken’ inhoudt. Hoe u meer kunt doen in minder tijd. U leert vooral dat netwerken leuk, gemakkelijk en leerzaam is. Daarnaast levert het leggen van verbindingen u tal van nieuwe voordelen op. Tijdens deze inspirerende middag laat Martijn u inzien hoe groot uw netwerk eigenlijk al is. U krijgt praktische tips hoe u uw netwerk inzet en in beweging brengt. U ervaart aan den lijve hoe ‘Anders netwerken’ in zijn werk gaat. U gaat na de bijeenkomst gegarandeerd met veel inspiratie en ten minste tien bruikbare contacten naar huis. We beloven u een ontspannende en interactieve middag."

Het begint om 13.30 en om 16.30 start er een borrel. Als je de entreeprijs van 95 euro te hoog vindt, mail je Martijn gewoon of hij bij jou een keer een lezing komt geven.

Alle informatie vind je in de flyer.

Een geheimpje kan ik vast verklappen: het is ook een mini "palace of wisdom" met Fanny Koerts, Sanne Roemen, Lykle de Vries. Hier eerdere reacties op de palace of wisdom: van Jelmer de Jong en Hans Mestrum.

Author: Sanne Roemen

Faciliteren van co-creatie, netwerk-weven en kennisontwikkeling. Zowel in bijeenkomsten als online.