Sponsorworkshop ‘Vragen om een gift’

Op woensdagavond 30 mei geeft Carmen de Munnik van ARTsense de workshop ‘Vragen om een gift’. Deze workshop is de eerste in een serie van vier workshops: Vragen om een gift Klaar voor de Filantroop De fundering van sponsorwerving – een creatieve uitdaging Het sponsorstappenplan Vragen om een giftCentraal in het ontvangen van een gift … Continue reading “Sponsorworkshop ‘Vragen om een gift’”

Op woensdagavond 30 mei geeft Carmen de Munnik van ARTsense de workshop ‘Vragen om een gift’. Deze workshop is de eerste in een serie van vier workshops:

  • Vragen om een gift
  • Klaar voor de Filantroop
  • De fundering van sponsorwerving – een creatieve uitdaging
  • Het sponsorstappenplan

Vragen om een gift
Centraal in het ontvangen van een gift is de ‘Vraag naar een Gift’. In deze workshop leer je een methode die je helpt bij het vragen naar een gift in een persoonsgebonden fondsenwerving. De methode is universeel toepasbaar telkens wanneer een persoonlijke toenadering wenselijk of noodzakelijk is.

Je leert in deze workshop:

• Een route die een handleiding is voor de voortgang in het gesprek
• Een geheugensteun op het moment dat je de weg kwijt bent gedurende het gesprek.
• Het helpt je over je angsten heen, zoals angst om afgewezen te worden of angst om te falen.

Deze methode is naast het vragen om een gift ook toepasbaar in een complexe reeks van onderhandelingen, in een conversatie buiten een bijeenkomst of vergadering of in netwerkverband.

Wanneer? woensdag 30 mei van 19.30 – 22.30 uur
Waar? Het Hoofdkwartier, Oude Kraan 72 te Arnhem (routebeschrijving)
Kosten? 45 euro p.p.

Aanmelden kan hier of stuur een mail naar Carmen de Munnik met je NAW-gegevens o.v.v. Vragen om een gift. Na aanmelding ontvang je een factuur. 

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Carmen de Munnik 06-53945347